David Carradine, mort in camera de hotel

5 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
David Carradine, mort in camera de hotel

Actorul a fost descoperit spanzurat in camera sa de hotel din Bangkok, informeaza Mediafax. Carradine era complet gol, avea prinsa o sfoara in jurul gatului, o alta in jurul organelor genitale, iar ambele erau prinse de un dulap. "In aceste conditii, nu putem afirma cu certitudine ca s-a sinucis sau a murit masturbandu-se", declara un reprezentant al politiei locale.

Politia asteapta rezultatele autopsiei, pe care ar trebui sa le primeasca vineri. Totodata politistii incearca, prin ambasada SUA, sa o interogheze si pe sotia decedatului.
Reprezentantii politiei sustin ca pe corpul decedatului nu s-au gasit urme de violenta, imaginile inregistrate de camerele de supraveghere nu indica faptul ca cineva ar fi intrat sau ar fi iesit din camera actorului, iar usa fusese incuiata pe dinauntru.

In plus, Porntip Rojanasunan, medic legist la Ministerul thailandez al Justitiei, a declarat ca decesul actorului pare sa fi fost provocat de un "accident autoerotic". "Nu este sinucidere sau crima, ci a murit... dupa masturbare", a spus Porntip.

Actorul de 72 de ani se afla in Bangkok unde filma pentru pelicula "Strech", in regia lui Charles de Meaux, produs de societatea franceza MK2.
Decesul sau a survenit chiar cu trei zile inainte de incheierea filmarilor.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod