David Carradine: "Dennis Quaid mi-a furat formatia!"

Facebook Twitter Comenteaza
David Carradine:

Vedeta serialului Pro Cinema "Kung Fu - Legenda continua", David Carradine il acuza pe Dennis Quaid ca i-a furat formatia -  grupul de muzicieni cu care Carradine canta de ceva timp - Cosmic Rescue Team.
 
Pe langa pasiunile sale pentru film si arte martiale, David Carradine s-a ocupat si de muzica, actorul cantand la mai multe  instrumente, precum chitara, pian, muzicuta si flaut. Dupa ce a scos mai multe albume, Carradine a decis sa se odihneasca o  perioada, iar cand a vrut sa revina pe scena muzicala, si-a dat seama ca nu mai are cu cine sa cante.
"Cind am luat si eu o  pauza, a venit Dennis si mi-a furat formatia", spune Carradine.

"Am vrut sa revin pentru un concert sI l-am sunat pe seful grupului. El mi-a spus ca nu pot cinta cu mine, pentru ca au un  concert in Golful Persic pentru soldatii de acolo. Mi s-a parut foarte tare si i-am zis ca vin si eu" a marturisit artistul  completand cu faptul ca acest lucru nu i-a picat tocmai bine sefului formatiei acesta adaugand ca ei vor canta acolo impreuna  cu Dennis Quaid, iar concertul a fost obtinut de acesta pentru ca il cunoaste pe un anume general.

In plus, actorul a fost surprins sa afle ca formatia nici nu se mai chema Cosmic Rescue Team, ci The Sharks, in noua formula  cu Dennis Quaid ca solist.
"Asa am aflat ca Dennis mi-a furat muzicienii si a trebuit sa caut noi oameni cu care sa o iau de  la capat". Carradine sustine, totusi, ca intre el si Quaid nu exista resentimente sI ca nu-si va folosi cunostintele de Kung  Fu pentru a se razbuna pe acesta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod