Danone lanseaza inca doua produse

Facebook Twitter Comenteaza
Danone lanseaza inca doua produse

Astazi, 11 iunie, la hotelul din incinta parcului Herastrau a avut loc o conferinta de presa care a anuntat lansarea pe piata a doua noi produse marca Danone. Este vorba de bautura racoritoare necarbonatata, Danfruit, si de Activia Branzica Fina (disponibila in trei variante: capsuni, caise si visine).

Danfruit face parte din categoria "functional drinks" - produse cu beneficii pentru sanatate - imbinand nectarul natural de fructe imbogatit cu vitamine, cu beneficiile antioxidantilor naturali din ceaiul verde.
Produsul nu contine conservanti si zahar, ci doar fructoza provenind din fructe.

Activia Branzica Fina intra in portofoliul produselor lactate cu fructe Danone. Disponibila in trei variante, produsul propune cosumatorilor o noua reteta pe piata romaneasca: jumatate iaurt - jumatate branza proaspata si fructe din belsug. Din acest produs nu lipseste binecunoscut ferment "Bifidus ActiRegularis" care are un efecte foarte bun asupra tranzitului intestinal lent.

La eveniment au fost prezenti, Jacques Ponty, Director General Danone Romania, Philippe Hernandez, Brand Manager Activia, Anca Stroie, Senior Brand Manager Actimel, Bogdan Ioachim - medic si Director de Comunicare Danone, Prof.
Doctor Mircea Diculescu, Directorului Centrului de Gastroenterologie si Hepatologie Fundeni si Conf. Doctor George - Sorin Tiplica, Director de Cercetare si Dezvoltare in cadrul Spitalului Clinic Colentina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod