Danko Jones deschide concertul Guns N'Roses

de Nicoleta Tarantus, 24 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Danko Jones deschide concertul Guns N'Roses
Concertul Guns N'Roses care va avea loc pe 21 septembrie la Romexpo, va fi deschis de formatia canadiana Danko Jones. Formata in 1996 in Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existenta cantand in SUA si Canada in deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscuta este Nickelback. Faima grupului a crescut, astfel incat acesta a avut aparitii la multe festivaluri internationale, incluzand celebrele Rock am Ring si Rock im Park din Germania sau  Download, Leeds si Reading din UK.

In ultimul an Danko Jones a fost open-act pentru Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N'Roses si Sebastian Bach.


Solistul grupului, Danko Jones, este un cunoscut om de radio, dar si un apreciat jurnalist. Articolele lui apar in reviste precum Rock Hard (Germania), Guitar for the Practicing Musician (Germania), Rockstar Magazine (Elvetia), Close-Up Magazine (Suedia) si RockZone Magazine (Spania).

Biletele pentru concertul Guns N' Roses se gasesc in exclusivitate prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod