Daniel Lazar reinterpreteaza povestea "Skyfall", intr-un cover de exceptie dupa coloana sonora a celui mai recent film din seria "James Bond"

Daniel Lazar prezinta propria abordare interpretativa a povestei din “Skyfall”, in cel mai recent cover pe care l-a inregistrat dupa coloana sonora a noului “episod” din James Bond.
Filmul a avut premiera in Romania, saptamana trecuta, pe 26 octombrie, lansarea din America fiind programata pe 9 noiembrie insa sountrackul, cantat de Adele, in original, a fost urcat pe iTunes din 5 octombrie, in 3 saptamani instalandu-se confortabil pe pozitia 1 a clasamentului in 12 tari si cu siguranta numarul acestora va creste in perioada imediat urmatoare.

Ideea lui Daniel de a face cover la “Skyfall” a aparut dupa prima auditie a piesei: ”Nu a fost nevoie decat de primele acorduri ca sa imi dau seama cat de buna este piesa.
Adele dovedeste, daca mai era cazul, ca sta excelent nu numai pe partea de interpretare ci pe ceea ce inseamna compozitie. Iar productia este o nebunie. Unde mai pui ca suna a James Bond de la prima intrare si pana la fade-ul final. Nu m-am putut abtine. Am intrat in studio si gata. Sunt sigur ca o sa va placa ce a iesit. :)”


Coverul lui Daniel Lazar pentru “Skyfall” poate fi ascultat si pe aplicatia pentru mobil a artistului, disponibila si pe Android si pe iPhone, iPad, iPod.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod