A venit frigul! Mihaela Drafta recomandă paltoane supradimensionate și cizme de călărie!

Valul de frig care a invadat azi România ne obligă să ne schimbăm radical garderoba. Mihaela Drafta, unul din cei mai apreciați designeri din România, recomandă ca în acest sezon, pentru a fi în trend, să apelăm la urmatoarele obiecte vestimentare și accesorii la modă.
“Se poartă paltoanele supradimensionate accesorizate cu cizme tip călărie. Este o combinație foarte chic prin care vei fi admirate atunci când ieșiți din casă. Îți oferă prestanță și eleganță în același timp. Pe dedesubt, alegeți pulovere de mohair cu broderii de pietre. Sunt în trend și îți oferă un aer nostalgic al anilor ‘80. Atunci când vremea se va raci și mai mult, nu ezitați să purtați căciuli de blană, fulare și eșarfe printate”, declară designerul.

La capitolul culori, Mihaela Drafta recomandă bordo, vișiniu, albastru, tonuri de maro culorile pământii.


Pentru o vestimentație de seară, designerul ne sfătuiește să alegem dantela în combinație cu materiale metalice, lucioase, dar și pielea și blana, care, după cum spune Mihaela Drafta, nu se vor demoda niciodată.

De altfel, designerul lucrează în prezent la o nouă colecție care are la bază chiar pielea și blana. Noua linie vestimentară va fi lansată în luna noiembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod