Trăieşte experienţa Universul DallesGO! Vino și înscrie-te la cursuri interactive AFTER WORK

Au început înscrierile la cea de-a cincea ediţie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractivă platformă de cursuri after work din domeniul industriilor creative. Începând din noiembrie, persoanele interesate să-şi transforme pasiunile în hobby-uri şi cele care vor să îşi accelereze formarea profesională descoperă la Universul DallesGO o comunitate dinamică de young professionals ce încurajează dezvoltarea profesională și personală şi rezervă oportunităţi de networking şi de promovare a talentelor.
Noua generație de cursanți este așteptată într-o locație nouă, adaptată nevoilor fiecărui curs. Din noiembrie, adresa la care vor avea loc cursurile after work este: str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. 2, în inima Bucureștiului, zona Cișmigiu – Teatrul Mic.
Noutatea pe care proiectului Universul DallesGO o aduce în peisajul cultural bucureştean constă în întrunirea mai multor condiţii de excelenţă care ajută cursanţii să trăiască o experienţă unică la întâlnirea cu pasiunea lor. Cursurile se diferențiază prin selectarea unor profesionişti de o conduită morală ireproşabilă, dornici să împărtăşească experienţa şi know-how-ul lor cu noile generaţii.

Cea de-a cincea ediţie, care va lua startul în noiembrie, rezervă multe surprize. În primul rând, două cursuri noi, Hairstyling şi Dezvoltare Personală, îşi fac loc în portofoliul Universul DallesGO.
Primul dintre ele, susţinut de echipa de profesionişti GETT’S Artistic Team, constituie primul modul de specializare şi e destinat celor care vor să-şi construiască o carieră de hairstilist, dar şi celor care vor să dobândească noţiuni despre styling-ul profesional şi să afle ultimele tendinţe în haircut şi colorare.

Toate ședințele de practică se desfășoară în saloanele Gett’s, de 15 ani liderul pe piața locală de profil și un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare. Cursul de Dezvoltare Personală, susţinut de Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului în 2008 şi 2010, este adresat celor care caută repere de orientare și resurse motivaționale, oferindu-le noţiuni-cheie despre personal branding, prin abordarea unor teme importante cum ar fi: Ce este succesul? Care sunt ingredientele fericirii? Cum pot comunica lumii cine sunt şi ce vreau?

În plus, în cadrul cursului de Fotografie se fac înscrieri și pentru modulul de Avansaţi, în completarea cunoştinţelor dobândite în urma modulului de Începători, ambele avându-l profesor pe Cornel Lazia.


Nume cu greutate în industrie se alătură echipei de profesionişti de la Universul DallesGO. Irina Markovits, reputat consultant de imagine, este coordonatorul modulului de Începători al cursului de Stilism & Tendințe în Modă, urmând ca participanţii de la modulul de Avansaţi să intre în contact cu industria fashion sub îndrumarea lui Ovidiu Buta. Cursul de PR se bucură în acest sezon de participarea Ioanei Mănoiu, Managing Partner GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Ioana, unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi profesionişti din domeniu, le va dezvălui cursanţii miturile, provocările şi secretele PR-ului. Diana Ionescu, cel mai talentat make-up artist al momentului este noul profesor al cursului de Make-up. Alături de Diana, cursanţii vor avea ocazia să descopere trucurile machiajului profesional şi vor învăţa cum să realizeze look-uri elaborate şi sofisticate.
 

„În noiembrie ne așteptăm cea de-a cincea generație de cursanți la o nouă locaţie, customizată pe structura fiecărui curs: str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. 2. Cel de-al cincilea sezon e o provocare pentru noi şi ne consolidează poziţia pe piaţă. De la sezon la sezon, obiectivul nostru e să ne perfecţionăm în excelenţa pe care o livrăm cursanţilor, lucru care ne responsabilizează și mai mult. Încă de la inceputul proiectului, am avut ca prioritate calitatea – în ceea ce privește programul, dar și selecția profesorilor care să ne inspire, a cursurilor care să ne incite. De la prima ediţie ne-au acordat încrederea peste 500 de participanţi”, declară Cristian Bănică, brand manager Universul DallesGO.

Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii.


Înscrierile se pot face până la data de 25 noiembrie, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, la noul sediu.
Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%.
În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGo este oferită o reducere de 20%. Înscrieri: www.dallesgo.ro; 0769 041 711.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod