Daniel Lazar petrece romaneste!

Weekendul acesta plin de party-uri in stil romanesc cu multe inimioare si dragoste care pluteste aievea sau nu in aer incepe in forta in The TUBE, diseara, de pe la un 10.00 PM cu … o petrecere in stil romanesc, cu multe inimioare, cu dragoste care parca pluteste sau mai bine nu, in aer.
Bineinteles ca lucrurile nu vor sta asa. Pentru ca este pe baza de “Dragobete” se va pastra cat si daca se poate si ideea de “romaneste” dar si cea de iubire, baietii de la lumini fiind gata sa arunce galeti de rosu peste tot in forma de inimioare, de iepurasi, de bichoni eventual. Atata timp cat nu impiedica cu nimic cheful de petrecere, Sarbatoarea Iubirii la Romani este motivul perfect pentru o super seara in Centrul Vechi.  Si pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de sigure in ceea ce priveste distractia, undeva spre miezul noptii este programat si un nou concert Daniel Lazar, #LIVEANDLOUD, bineinteles.

Si nu stiu altii cum sunt dar noi cand ne gandim la o experienta #LIVEANDLOUD cu Daniel Lazar in cadrul unei petreceri cu tematica romaneasca, artistul avand in general si vioara langa el, parca ne vine sa inchidem acest “un fel de-a fi” de comunicat si sa mergem in fata scenei deja.
J

“Spunea zilele trecute un clasic in viata ca nu este important cati vom fi (in aceasta seara in The Tube), important este sa fim multi. Restul este deja istorie cu mult inainte sa se intample si cei care au fost la un concert #LIVEANDLOUD unde s-a apasat din meniu tasta 1 pentru limba romana stiu foarte bine la ce ma refer. Asa ca … ramane cum am stabilit … The Tube, diseara, aproape romaneste, aproape ca de Dragobete. :)”

 âPetrecerea va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii.
Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0751.045.047 dar si pe adresa de email rezervari@thetube.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod