Daniel Buzdugan, "Respect pentru viitor"

Facebook Twitter Comenteaza

Unul dintre matinalii de la Radio 21, Daniel Buzdugan este invitatul Monei Nicolici in cadrul emisiunii "Respect pentru viitor", de la Realitatea TV. Duminica, de la ora 15.20, Daniel Buzdugan va sustine trei proiecte de responsabilitate sociala, ce intra in competitia "Respect pentru viitor".

Unul dintre proiecte isi propune sa protejeze copiii de efectele saraciei, al doilea sa promoveze traditiile intr-un sat din marginimea Sibiului, iar al treilea proiect sa impadureasca terenurile din apropierea autostrazilor.

"Am acceptat cu mare bucurie invitatia Realitatii TV de a ma implica in proiectul "Respect pentru Viitor".

Chiar daca nu vorbesc adesea despre preocuparea mea legata de proiecte umanitare si de responsabilitate sociala, cred ca daca multe voci se unesc, ele se fac auzite. Proiectul "Respect pentru Viitor" face auzite vocile si impreuna chiar putem schimba ceva!", spune Daniel Buzdugan. In aceasta competitie sunt implicate 24 de ONG-uri, iar banii pusi la bataie sunt in numar de 150.000 de euro.

Telespectatorii pot sustine proiectul, votand telefonic in timpul emisiunii sau pe parcursul saptamanii viitoare. Primele zece proiecte vor intra in competitia finala, la Gala "Respect pentru viitor", iar proiectul desemnat castigator va fi pus pe roate.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod