Dana Savuica vrea sa arate ca Sharone Stone de ziua ei

Vineri seara Dana Savuica da mare petrecere de ziua ei intr-un local rusesc unde invitatii ei se vor bucura de o multime de surprize. Si pentru ca si-a dorit sa aratate impecabil pentru acest eveniment, Dana a trecut ieri pragul medicului estetician Iancu Morad.
"Vreau sa arat ca Sharone Stone, stii cum are ea colturile sprancenelor un pic ridicate asa, asa vreau sa-mi stea si mie de ziua mea, asta a fost marea ei dorinta. I-am injectat un pic de botox la colturi ca sa obtina efectul dorit, Dana este o femeie foarte frumoasa, care poarta cu eleganta si distinctie cei 25 plus 20 de ani pe care-i are, cum ii place ei sa spuna, e, din punctul meu de vedere ca medic estetician un etalon pentru femei, ar trebui sa ia exemplu de la ea despre cum sanu exagerezi cu interventiile dar in acelasi timp sa ramai tanara si frumoasa folosindu-le cu bun simt", a decarat dr.
Morad.

Vedeta a optat sipentru o curatare si hidratare profuna cu Jet Concept, aparat care inlocuieste cosmetica traditionala cu una erformanta, a viitorului, curata fata de impuritati, inchide porii lasa tenul vizibil mai curat si mai luminos, si este indicat a se efectua o data pe luna cel putin ca sa scapam de toxinele din pielea fetei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod