Dana Nălbaru, însărcinată cu al doilea copil

Dana Nălbaru va fi din nou mămică

 

"S-au schimbat şi preferinţele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greţuri (la prima sarcină nu m-am putut ridică din pat vreo patru luni din cauza asta) şi sunt foarte activă. În 8 ani, cât au trecut de la naşterea Sofiei, s-au schimbat muuulte şi cred că e firesc să fie totul atât de diferit. Văd acest lucru ca pe un lucru pozitiv pentru că am fost pe plus în anii aceştia şi mă uit cu încredere la viitor.

Mai ales când ştiu că Sofia e atât de fericită că va avea, în sfârşit, un frăţior sau o surioară", a adăugat ea.

Dana a anunțat și ce va face de acum înainte: "În perioada care urmează mă ocup de proiectul cu cântece şi poveşti pentru copii (nu am scris încă nimic despre asta, ştiu), de Sofia şi de mine. Nu neapărat în ordinea asta. :) Ar fi multe de scris şi despre sarcină, şi despre toate lucrurile pe care le fac şi le simt dar unele vreau să rămână ale mele şi ale familiei mele.
Primesc veşti de la cei care citesc ceea ce scriu eu din când în când aici şi care mă roagă să spun mai multe, mai des şi recunosc că sunt tentată uneori să dezvălui tot, dar îmi amintesc repede că nu toţi oamenii sunt bine intenţionaţi."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 16 Ian 2015, 19:56
    Cea mai mare bucurie pentru orice parinte

    Sa va dea Dumnezeu un copil sanatos si asa cum vi-l doriti!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod