Dan Cociș (Club Tribute): “Nu ne-am certat cu Ștefan Bănică! Îl respectăm, iar ce a apărut în presă este fals!”

Dan Cociș, managerul clubului Tribute, neagă informațiile apărute azi în ziarul Național și susține că articolul publicat nu are nicio legătură cu realitatea.
Dan Cociș, managerul clubului Tribute, neagă informațiile apărute azi în ziarul Național și susține că articolul publicat nu are nicio legătură cu realitatea.

În cadrul articolului s-a invocat o presupusă ceartă între îndrăgitul artist și managerii Clubului Tribute, Dan Cociș și Răzvan Vasilache, totul pornind de la neînțelegeri referitoare la prețul biletelor pentru concertul pe care Bănică îl va susține pe 31 martie în Tribute Summer Club din Mamaia.

Dan Cociș infirmă cele menționate în articol: "Nu a existat nicio ceartă între Club Tribute și Ștefan Bănică, iar concertul va avea loc așa cum a fost stabilit iar prețul biletului va fi de 30 de lei.
Cu Ștefan mă cunosc de foarte mulți ani, am jucat împreună în Liceenii și Liceenii Rock&Roll, iar relațiile dintre noi sunt foarte bune. De-a lungul timpului în club Tribute au cântat cei mai mari artiști din România pe care îi respectăm și cu care am colaborat excelent. Cu Ștefan Bănică pur și simplu nu te poți certa! Îl respectăm!"
, declară Dan Cociș, managerul Club Tribute.

“Singurul motiv pentru care răspund la aceasta speculație de prost-gust, in care cuvintele ce mi se atribuie, probabil fac parte din vocabularul celui ce-a scris articolul, este respectul față de publicul meu, respect pe care l-am dovedit și-l dovedesc de fiecare dată prin ceea ce fac pe scenă.
Și tot publicul care vine la spectacolele mele e singurul în măsura să-și spună părerea despre calitatea și prețul muncii mele. Restul, cei care vorbesc sau comentează despre prețuri și calitate fără argumente sau fără să fi vazut vreun concert de-al meu și al trupei mele, să-și vadă de treabă. Pentru cine nu știe, cei doi manageri ai Clubului Tribute imi sunt prieteni si colaboratori de peste 20 de ani. În momentul în care îmi dau acordul pentru un concert, toate datele sunt clar stabilite”
, declară Ștefan Bănică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod