Targul Educational si de Tabere, 22-25 martie - Sala Palatului, Bucuresti

De astazi pana duminica, 25 martie, la “Targul Educational si de Tabere”, care se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, va asteapta cele mai bune preturi si cele mai variate oferte pentru tabere si pentru educatie de cea mai buna calitate.

De astazi pana duminica, 25 martie, la “Targul Educational si de Tabere”, care se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, va asteapta cele mai bune preturi si cele mai variate oferte pentru tabere si pentru educatie de cea mai buna calitate.

De la gradinite, scoli generale si licee, pana la tabere tematice si de limbi straine - sute de oferte ii asteapta pe bucuresteni la singurul targ educational dedicat invatamantului preuniversitar din Capitala.

Oferta este foarte variata: de la tabere de limba engleza gratuite in Malta, unde cursantul trebuie sa plateasca doar transportul si cazarea (aproximatv 378 de euro si taxele de aeroport), pana la tabere de 40 de zile in Anglia cu un cost de 2 500 de lire sterline.

Veti gasi la targ oferte pentru tabere de tenis, cu un cost de 300 de euro pe sejur, pana la tabere de echitatie si vacantele ecologice. Toate ofertele sunt la preturi promotionale in perioada targului. Segmentul educational cuprinde ofertele gradinitelor si after school-urilor din Bucuresti, cu preturi incepand de la 200 de euro pe luna, pana la scoli si licee, cu preturi cuprinse intre 8 000 si 15 000 de euro pe anul de studiu.

De ce ar da un parinte acesti bani? – Raspunsul este simplu: pentru ca ii pasa de educatia copiilor sai!

Mentalitatea invechita potrivit careia “un elev la o scoala privata nu e motivat sa invete pentru ca stie ca parintii lui platesc scoala, in timp ce profesorii se simt obligati sa ii dea note bune” este total falsa! Parintii platesc pentru scolile private, stiind ca vor avea parte de o educatie superioara pentru copiii lor, recunoscuta de sistemul european de invatamant, si doresc rezultate pe masura.

Scolile private nu isi permit ”luxul” sa neglijeze educatia elevilor lor, pentru ca asta ar insemna sa piarda increderea parintilor si sa-si compromita imaginea.

Care este procentul de promovabilitate la Bacalaureat in sistemul privat?

Potrivit unui reprezentat al scolii Mark Twain, atat la Bacalaureatul dupa programa romaneasca, cat si la cel dupa programa europeana, in anul 2011 promovabilitatea a fost de 100% la aceasta institutie scolara.  Majoritatea institutiilor private acreditate au acest procent de promovabilitate.

Actiuni gratuite pentru copii si parinti in cadrul Targului Educational si de Tabere

In zilele de 24 si 25 martie, intre orele 11.00 si 18.00, in cadrul targului se vor desfaura diferite actiuni gratuite pentru copii si parinti.

Printre acestea amintim: cursurile de origami si jocuri de papusi realizate de “Fundatia Nadia Comaneci”, cursurile de dans prezentate de “Pygmalion”, concertele rock sustinute de “Rockschool” si de

instrumentistii de la ”Mark Twain”, cursurile pentru parinti si copii organizate de “Parentime”, lectiile de tenis organizate de “Tabara de tenis” si de “Tenis10”, concursul de gatit realizat de catre “Good Food” si premiat de “Panzani”, dar si cursul de desen si caricatura, unde copiii si parintii vor avea acces la cea mai noua tehnologie adusa in Romania din America de compania “Alfa Vega”, prima tableta ceramica interactiva  de desen – ENO folosita cu maiestrie de specialistii “Monte Christo Art”.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prezent la eveniment, promoveaza aici directiile pe care Ministerul Educatiei le are in vedere pentru a face educatia de stat mai atractiva si mai competitiva.

“Scoala Europeana Bucuresti” va organiza un flashmob in deschiderea evenimentului.

Intrarea este libera.

Program de vizitare: joi: 12.00-18.00, vineri, sambata si duminica 10.00-18.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod