Curatare profesionala la tine acasa, cu noua gama Electrolux Inspiration

Odata cu trecerea verii se impune si o reorganizare a garderobei – un proces deloc usor sau placut, dar atat de necesar. Inainte sa facem loc in dulap hainelor groase, insa, trebuie sa ne asiguram ca tricourile, pantalonii scurti si fustele sunt curatate si uscate exemplar.
Ajutorul profesional de care ai nevoie vine din partea noii game Electrolux Inspiration, care dezvolta un nou trend in materie de electrocasnice pentru curatare – masini de spalat rufe si uscatoare cu functii profesionale, adaptate pentru uz casnic.    

Masina de spalat SteamSystem de la Electrolux permite curatarea delicata, cu abur, a hainelor tale.
Rochitele delicate de vara si bluzele din matase vor primi de acum ingrijirea speciala de care au nevoie chiar la tine acasa.
Masina de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux inlocuieste cu succes serviciile specializate de curatare, prin functiile sale special dezvoltate pentru a conferi ingrijirea potrivita oricarui tip de tesatura. Utilizand puterea aburului – o tehnica practicata doar de catre profesionisti pana acum – spalarea este mult mai delicata, iar cutele sunt netezite.

Programele de care masina SteamSystem dispune sunt create atat pentru nevoile rufelor tale, cat si pentru tine. In functie de timpul de care dispui, poti reseta durata unui ciclu de spalare prin simpla apasare a unui buton sau poti programa masina de spalat sa inceapa cu o intarziere de 30 pana la 90 de minute, prin intermediul functiei „Start intarziat”. Mai mult, daca ai copii, atunci trebuie sa stii ca aceasta este prevazuta cu o siguranta impotriva curiozitatii celor mici.
Prin activarea functiei „Child Safety Lock”, masina nu va mai putea fi pornita sau nu vor mai putea fi modificate optiunile presetate de tine.

Daca hainele de iarna au si ele nevoie de o improspatare inainte de a fi purtate, atunci masina de spalat SteamSystem de la Electrolux iti sta la dispozitie. Cu ajutorul ciclului de spalare Woolmark Gold chiar si lana poate fi curatata in deplina siguranta. De altfel, SteamSystem de la Electrolux este singura masina de spalat rufe cu abur care a primit certificare „Gold” de la Woolmark.

Masina de spalat cu aburi SteamSystem de la Electrolux face parte din clasa energetica A+++-20%, protejand astfel nu doar hainele, ci si mediul inconjurator. Mai mult, senzorul de greutate cu care este dotata permite dozarea cu precizie a detergentului.


Uscare profesionala cu abur, chiar la tine acasa cu uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux.
Uscarea traditionala a hainelor nu mai reprezinta o varianta viabila pe perioada anotimpurilor reci. In plus, aceasta metoda deterioreaza tesaturile, lasa cute dificil de indepartat si favorizeaza formarea bacteriilor. Spalatoriile profesionale apeleaza la beneficiile aburului, pentru haine reimprospatate si mai putin sifonate. Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux foloseste aceeasi tehnologie pentru a obtine rezultate excelente.

Pentru tesaturile delicate, uscatorul EcoCare este dotat cu functia HeatPump, care permite utilizarea temperaturilor scazute in procesul de uscare. Astfel vei avea siguranta ca hainele tale nu vor fi nicidecum afectate de procesul de curatare.
In plus, prin intermediul functiei MyFavouritePlus, sunt memorate ciclurile de uscare folosite cel mai des, pentru ca munca ta sa fie usurata.

Nici consumul de energie nu mai este o grija, pentru ca EcoCare are o eficienta energetica de varf: A-50%, iar acesta se ajusteaza in functie de incarcatura uscatorului.

Masina de spalat rufe SteamSystem de la Electrolux (EWF1408WDL) poate fi gasita in magazinele de specialitate, la preturi incepand de la 3.499 lei.
Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux (EDH3487RDW) poate fi gasit in magazinele de specialitate, la preturi incepand de la 3.999 lei.
1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod