Cum a fost la botezul micutei Eva, fetita lui Catalin Maruta si a Andrei

Peste 300 de persoane au fost alaturi de Catalin si Andra, pentru a sarbatori botezul Evei, mezina familiei Maruta, la Aristocrat Events Hall, din Pipera.

Petrecerea s-a dorit a fi una exclusivista, astfel ca celebrul cuplu a scos din buzunar o suma de aproximativ 70.000 euro pentru seara in care au sarbatorit crestinarea micutei Eva. Cu o tematica aparte, avand ca tema Lumea ingerilor, intreaga sala de la Aristocat Events Hall a fost decorata in alb, cu flori rare, iar atmosfera a fost intretinuta de prieteni apropiati ai familiei: Maria Ciobanu, Directia 5, Ionut Dolanescu si trupa Advahov din Chisinau.

Tortul comandat a fost si el unul deosebit, realizat din martipan de culoare alba, pe 4 etaje, avand scris in varf cu litere dulci, numele fetitei, alaturi de 2 aripi de inger.

Printre sutele de invitati de la petrecerea de la Aristocrat Events Hall s-au numarat si Adreea Esca si sotul sau, Iulia Vantur, Mihai Gruia si Sorin Brotnei (Akcent), Dorian Popa, Pepe si Raluca,  Andrei Duban si sotia sa Gratiela si Marcel Pavel.
“Ne-am propus sa organizam un botez unde sa fim alaturi de prieteni si familie.
In consecinta, va fi un eveniment cu multa lume! Noi avem multi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist sa ne propunem un botez restrâns. S-ar supara toti pe noi. Fetita va avea aceiasi nasi ca si David. E vorba de Arpi si Ane, prietenii nostri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viata noastra, din sufletul nostru. Cred ca sunt cei mai potriviti oameni pentru crestinarea fetitei noastre, ei ne cunosc perfect, impartim atatea stari si amintiri, deci stiu sigur ca gestul lor e pornit din inima”, a declarat emotionata Andra
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod