Culorile Pastelui la Sprider Stores sunt albastrul si portocaliul, toate in nuante puternice si vii

Sprider Stores sarbatoreste Pastele printr-o avalansa de culori puternice, concentrate in jurul nuantelor de albastru si portocaliu, recomandate pentru orice tinuta, in diverse combinatii.
Sprider Stores sarbatoreste Pastele printr-o avalansa de culori puternice, concentrate in jurul nuantelor de albastru si portocaliu, recomandate pentru orice tinuta, in diverse combinatii.

Fie ca te pregatesti pentru o minivacanta, fie ca planuiesti o iesire cu prietenii in parc, stilistii Sprider Stores au alcatuit tinuta potrivita pentru tine. Pe langa culorile tari, sezonul acesta, se poarta poncho-uri, veste si jachete usor de asortat care isi gasesc usor locul in garderoba alaturi de accesorii sofisticate si indraznete, disponibile la preturi avantajoase.

Vesta Aggressive cu imprimeu floral (109 lei) ia locul celor monocrome si este exact ceea ce ai nevoie pentru o tinuta lejera.
Asorteaz-o cu un tricou albastru si o pereche de jeansi casual (59,9 lei) si esti pregatita sa intampini Pastele asa cum trebuie.

Este momentul sa ne luam “la revedere” de la tinutele monotone cu care ne-am obisnuit in sezonul geros si sa experimentam cele mai funky nuante. Daca iubesti culorile vii, alege jacheta albastra Soul Rebel (219 lei), unul dintre must-have-urile acestui sezon. Pune in duel contrastele si alege apoi o pereche de pantaloni clasici albi Soul Rebel (79,9 lei) si un tricou in dungi cu influente marine. Adauga doua bratari in aceleasi nuante (35,9) si cureaua albastra Aggressive (7,9 lei) si outfit-ul tau este gata.

 
Deja clasicii jeansi negri nu se vor demoda niciodata, iar daca mai adaugi camasa in carouri Soul Rebel (59,9 lei), obtii o tinuta simpla, lejera si usor de accesorizat. Stilistii Sprider Stores ne pregatesc pentru inca un sezon in care asimetriile si croielile sofisticate sunt vedetele podiumului. Ponchoul cu gluga de la Aggressive (49,9 lei) usor de asortat iti asigura un look de invidiat si te salveaza atunci cand nu stii ce ai putea sa mai adaugi outfit-ului tau.

In plus, pana pe 30 mai, cei care cumpara din magazinele Sprider Stores produse in valoare de minim 100 de lei dintr-unul din departamentele: femei, barbati, copii, primesc 3 vouchere a cate 20 de lei pentru cadourile intregii familii.


Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si a ajuns sa opereze in numai trei ani circa 23.000 mp de spatii comerciale in intreaga tara, in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.
Pana in prezent, compania a investit peste 20 milioane de Euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.

Sprider Stores este cel mai important retailer vestimentar in sud-estul Europei. In prezent, grupul opereaza 115 magazine in tari precum Grecia, Romania, Polonia,

Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. Sprider Stores a fost infiintat in 1971.

Pentru mai multe informatii si cele mai noi promotii, viziteaza www.spriderstores.ro. Urmareste-ne pe Twitter: @spriderstores si Facebook:
http://www.facebook.com/SpriderStoresRomania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod