Cu Zanussi, gatitul este simplu si placut!

Doresti sa simplifici procesul de preparare a mancarii? Simplu. Incepe prin a elimina etapa de curatare de dupa – intotdeauna neplacuta si de lunga durata. Electrocasnicele Zanussi se potrivesc perfect nevoilor tale. Plita gas on glass si cuptorul electric multifunctional te ajuta sa-ti descoperi si fructifici talentul culinar, prin functiile inovative cu care sunt dotate, eliminand astfel grija murdariei lasate in urma. Pentru ca procesul de gatit sa fie simplu si placut.

Plita gas on glass de la Zanussi – simplitate in curatare si siguranta in bucatarie

Dupa fiecare sesiune de gatit, apelezi la bureti abrazivi si solutii chimice ca sa poti scoate uleiul scurs si resturile de mancare arse de pe plita. Fabricata dintr-o suprafata de sticla eleganta si usor de intretinut, plita gas on glass de la Zanussi se poate curata simplu, doar cu ajutorul unei lavete umede.
Suporturile emailate pentru vase, de care dispune, au o suprafata neteda care iti permite sa cureti imediat chiar si zonele greu accesibile.

Astfel, iti usurezi considerabil munca, gatitul devenind o placere si un moment de relaxare.

Pe langa simplitate, plita gas on glass de la Zanussi iti garanteaza si siguranta ta si a familiei tale. Nu mai trebuie sa stai cu grija de fiecare data cand lasi o clipa mancarea nesupravegheata pe plita. Prevazuta cu un sistem de siguranta, prin intermediul caruia se asigura oprirea automata a gazului in situatia in care flacara se stinge accidental, aceasta previne orice surpriza neplacuta.

Cuptorul multifunctional de la Zanussi – gateste pur si simplu singur


Preocupat ca ai putea arde mancarea, obisnuiai sa pierzi timpul privind cum friptura se rumeneste.

Functia Set&Go a cuptorului electric multifunctional de la Zanussi iti permite de-acum sa petreci clipele respective intr-un mod mult mai placut: cu cei dragi, aranjand masa sau urmarind serialul favorit.
Programand cronometrul cu care este dotat, cuptorul se va stinge automat atunci cand mancarea este gata. Astfel, tu economisesti energie, in timp ce cuptorul gateste, pur si simplu, singur.

Efortul depus pentru indepartarea uleiului ars din interiorul cuptorului este un motiv intemeiat pentru a evita retetele care necesita coacere.
Cu functia de autocuratare pirolitica a cuptorului, poti sa-ti prepari prajitura preferata de cate ori doresti, fara a avea grija curatarii de dupa. La atingerea unui buton, functia de autocuratare se activeaza, temperatura cuptorului se ridica la 500 de grade, iar resturile de mancare se transforma in cenusa.
La finalul programului, tot ce trebuie sa faci este sa stergi cu o laveta umeda – nimic mai simplu!

Plita Gas on Glass de la Zanussi ZGO62414BA poate fi gasita in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 979 lei, iar cuptorul electric multifunctional Zanussi ZOP37902XK poate fi achizitionat la pretul recomandat de 2.099 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod