Criza ii trimite pe romani in vacante de lux

20 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Criza ii trimite pe romani in vacante de lux
Vanzarile la pachetele turistice pentru Turcia si Egipt au crescut de 2,5 ori fata de anul 2009, in ciuda contextului financiar din aceasta perioada. Tez Tour, principalul operator pe piata autohtona, deja a trimis in vacanta 75%  din volumul total al turistilor din 2009.

Promotiile mai mult decat avantajoase la serviciile de cazare au oferit unui numar mai mare de romani posibilitatea sa aleaga o vacanta de lux pe o plaja exotica, la confort de cinci stele. In medie, anul acesta fiecare turist care a plecat cu Tez Tour a economisit minim 100 de euro fata de anul trecut. Astfel, desi veniturile medii ale romanilor au scazut in ultimul an, ei isi permit vacante in conditii mai bune fata de 2009 sau 2008.
Mai exact, peste 26.000 de romani au plecat in vacanta cu Tez Tour in 2010, fata de 30.000 de turisti pe tot parcursul anului 2009 si 35.000 in 2008.


80% dintre romani prefera servicii de cinci stele
Aproape 80% dintre turistii romani prefera hotelurile de cinci stele, 17 procente au ales sa-si petreaca vacanta in hoteluri de patru stele si doar 5% au preferat hoteluri de trei stele, ceea ce inseamna ca atunci cand merg in vacanta, romanii nu fac rabat de la confort si isi ofera cele mai bune servicii de pe piata.

Aproximativ 80% dintre clientii de anul acesta sunt familii cu copii, care  prefera sa calatoreasca in Turcia.  Ospitalitatea si calitatea serviciilor de pe litoralul turcesc atrage turisti de toate varstele, inclusiv pensionari.
Egiptul, in schimb, este preferat de turistii cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani care calatoresc fara copii. Acestia sunt mai degraba turistii dinamici, care nu doresc doar sa se relaxeze si sa se distreze. Ei sunt atrasi de aventura, de excursii, scuba diving si alte atractii de acest gen. Tez Tour ofera clientilor excursii si alte activitati cu ghizi si autocare proprii.


Majoritatea  turistilor aleg sa plece in vacanta cu Tez Tour datorita promptitudinii serviciilor asigurata de resurse umane de cea mai buna calitate, o organizare simpla si flexibila si o infrastructura IT unica si sofisticata, bazata pe ultima tehnologie in domeniu.
Daca, de exemplu, in goana pregatirilor de vacanta, un client isi uita biletul acasa,  Tez Tour ii ofera altul imediat, in aeroport, doar pe baza actului de identitate, fara nici un fel de birocratie sau pierdere de timp. Suntem singurii care oferim acest serviciu si multe altele de acest gen.

Sloganul Tez Tour este "High Toursm Technology". "Criza economica este in favoarea turistului. Ofertele promotionale din aceasta perioada sunt atat de atractive, incat mai multi oameni isi permit vacante de lux in plina recesiune decat in perioada de boom economic, cand preturile erau pe masura.
La Tez Tour, vanzarile au crescut de trei ori fata de 2007. Este un paradox, dar am ales sa sacrificam din profit in favoarea unui numar mai mare de romani care sa mearga in vacanta"
, spune Farid Rahmanov, directorul general Tez Tour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod