Cristina Rus se marita pe 31 mai

11 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cristina Rus se marita pe 31 mai

Pe 31 mai, Cristina Rus va deveni sotia iubitului ei, Dragos Balteanu, iar in luna de miere are de gand sa conceapa primul copil. Initial, isi planificase nunta chiar de ziua ei, pe 20 iunie. Ulterior a aflat ca aceasta perioada se afla in postul Sfantului Petru si Pavel, asa ca s-a vazut nevoita sa amane data evenimentului la care vor participa 350 invitati.
 
“Pregatirile le-am inceput in urma cu o luna. Intai, mi-am facut rochia de mireasa si, pe urma, pe cea de cununie. In paralel, cautam locatii. Ne-am implicat impreuna in organizare. Am ajuns la concluzia ca cea mai buna si frumoasa locatie este hotelul Radisson SAS. Este un mediu special. Ne reprezinta. Locul este foarte elegant si simplu”, povesteste Cristina intr-un interviu acordat revistei Story.

Cantareata infirma zvonul cum ca ar urma sa poarte doua rochii de mireasa si declara ca are una singura: “Pentru mine, este cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume”. in ceea ce-l priveste pe mire, nu a vrut sa-si ia costumul de ginere din strainatate, ci si l-a cumparat deja dintr-un magazin din Bucuresti.

“Vom avea o nunta traditionala, la care speram sa fie prezenti 350 de invitati. Inca nu ne-am centralizat cheltuielile, dar cred ca sunt in limite normale. In ceea ce priveste nasii, vor fi niste prieteni apropiati ai lui Dragos”, a declarat Cristina pentru revista Story.

Sursa foto: apropo.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod