Cristi Pascu – in 2016 va fi la moda ca barbatii sa isi coloreze parul si sa aiba tunsori neo-punk

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie ca, in anul 2016, coafurile masculine vor fi mai indraznete, mai extravagante si mai agresive ca niciodata.
Cristi Pascu a fost recent invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stilistilor profesionisti, unde au fost trasate si comunicate principalele tendinte in coafura pentru anul 2016.

“2015 a fost un an extraordinar de colorat. Tendinta se va mentine si pentru anul viitor si se va manifesta si in cazul barbatilor. Cu alte cuvinte se poarta parul vopsit, insa culorile sunt mai reci. Vor predomina nuantele de albastru electric, gri metalizat sau violet.
Vom intalni mai putin galben, rosu sau roz, cu toate ca nu este exclus ca aceste nuante calde sa fie combinate inedit cu gri metalizat”, declara Cristi Pascu.

Pe de alta parte, curentul neo-punk vine in intampinarea barbatilor care isi doresc coafuri unice si cu totul speciale.

“In anul 2016 accentul cade pe indrazneala, insa pastrand o agresivitate masculina. Parul ras pe parti, cu tot felul de modele, simboluri sau cruci intoarse defineste cel mai bine  curentul neo-punk”, continua Cristi Pascu.

Epoca lumbersexualilor (a barbatilor care poarta barba) nu apune in 2016, barba fiind inca un element cheie si definitoriu in conturarea unui look de efect.

“Barba inca este pe val si poate atinge foarte multe forme, dimensiuni si modele, in functie de fizionomia fetei sau de cat de agresiv ne dorim sa avem look-ul”, mai spune stilistul.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani.

Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu.
Inscrierile pentru noul sezon de cursuri sunt in toi, iar detalii pot fi gasite pe www.cristipascu.ro.

 

Credit foto: Cristi Pascu, Salon International
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod