Ramona Badescu a trait momente de panica in Sharm el-Sheikh

Ramona Badescu a fost plecata o saptamana in Egipt, in Sharm el-Sheikh, acolo unde a ajuns sambata trecuta, cu doar trei ore distanta de prabusirea avionului de linie rusesc care a avut loc pe 31 octombrie in Peninsula Sinai.
Vedeta, insotita de o prietena si de parintii ei, s-a cazat in resortul Domina Coral Bay, fiind invitata sa sustina un recital la Miss Domina Coral Bay. Starea de tensiune s-a instalat insa dupa ce Ramona a ajuns in Egipt si a aflat de prabusirea avionului. Era deja agitatie acolo, s-au anulat mai multe zboruri si se gandea daca acest lucru o sa-i  afecteze sejurul si intoarcerea la Roma.

Am ajuns in Sharm, fix in sambata incidentului cu avionul prabusit in Peninsula Sinai, la trei ore de la eveniment.
Am stat o saptamana intr-un resort si am  fost foarte protejati, dar starea de tensiune se simtea oricum, insa “The show must go on”. Viata merge inainte! Noi nu am avut probleme in resort, dar stateam cu grija. Intr-o seara cand am iesit sa vedem un musical si sa luam cina in desert, am fost escortati  de paza si politie… Chiar daca in Egipt e o problema de risc, este nimic pe langa ce s-a intamplat in tara. M-a intristat foarte tare vestea de acasa si sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au nevoie acum de ganduri bune, pozitive, si rugaciuni!
”, a declarat Ramona Badescu.

Actrita si cantareata s-a intors acum 2 zile din Sharm el-Sheikh si s-a imbarcat cu mari emotii la bordul avionului, spre intoarcerea la Roma.

Eu si parintii mei ne-am intors sambata din Egipt.
Am asteptat in aeroport 3-4 ore  ca sa decoleze avionul din Sharm. A fost un control extrem de amanuntit, au schimbat ruta, n-au mai zburat deasupra muntelui Sinai, ci spre Cairo. In loc sa plecam ziua la pranz la ora 13, am plecat noaptea, la ora 23.00. S-au facut controale si la bagajele care erau deja aduse la cala avionului. Au pus fiecare pasager sa-si recunoasca bagajele si daca acestea  mai aveau cumva vreun buzunar neinchis la genti si trolere, erau din nou verificate. Am ajuns cu bine la Roma, dar recunosc ca am avut niste palpitatii in avion si o stare de neliniste, desi sunt obisnuita cu zborurile si mereu spun ca ma simt in avion ca acasa pentru ca eu calatoresc foarte mult
”, a mai adaugat vedeta.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod