Cori Grămescu se lansează în Dubai, China şi Japonia!

Cori Grămescu, cel mai renumit instructor de fitness din România, depăşeşte graniţele ţării şi se lansează în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
Cori Grămescu, cel mai renumit instructor de fitness din România, depăşeşte graniţele ţării şi se lansează în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
 
Conceptul de fitness pentru acasă, “Lady Fit Home Edition”, va fi disponibil în curând, în premieră pentru România, şi pe Blu-ray, în limba română şi engleză. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care partenerii de afaceri s-au arătat interesaţi să distribuie produsul pe pieţele din Emiratele Arabe Unite, China şi Japonia.

La nivel mondial există până în acest moment doar zece concepte de antrenament pe Blu-ray, fapt ce a făcut ca produsul Premium semnat Cori Grămescu să fie dorit în ţări în care industria fitness-ului este în plină ascensiune.

Un alt merit l-a avut şi calitatea excepţională a filmării, a graficii şi a ambalajului, care au transformat produsul într-unul Premium.
Cori a fost, spre exemplu, filmată cu o cameră de ultimă generaţie cu care s-au realizat videoclipurile lui Jennifer Lopez şi Rihanna, iar grafica este asemănătoare celei din marile trailer-uri cinematografice de la Hollywood.

“Fiind un produs Premium, am vrut să ţinem pasul şi cu tehnologia. Calitatea imaginii şi grafica sunt mult prea bine realizate încât să ne limităm doar la un DVD. Ne pregătim acum să lansăm produsul şi în Emiratele Arabe Unite, China şi Japonia. Sunt pieţe foarte bune, unde este nevoie de produse educative de fitness”, declară Cori Grămescu.

DVD-ul “Lady Fit Home Edition” este la mare căutare printre femeile din România şi poate fi comandat de pe website-ul www.ladyfit.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod