CONNECT-R, în topurile muzicale din România

de Ileana Voicu Ghinea, 27 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
CONNECT-R, în topurile muzicale din România
"Burning Love", nominalizată la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010.  Connect-R este un artist complet, jucând de-a lungul carierei rolul de interpret, compozitor, actor, dansator şi producător muzical. În anii premergători primului său album solo "Dragoste la Prima Vedere", 2008, Connect-R a fost unul dintre cei mai solicitaţi colaboratori, aducând multor hituri aroma sa specifică de R'n'B condimentat cu rap Jamaican.
 
 
În anul 2009 Connect-R a înfierbântat scena muzicală cu primul său single, "Burning Love", demonstrând că numele îi este sinonim cu succesul. Cu un sound puternic şi un videoclip incendiar, melodia a devenit hitul absolut ale verii.  
 
După ce piesa a fost declarată Best Song în cadrul premiilor Romanian Music Awards, nominalizarea la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010 vine să sublinieze succcesul său incontestabil.
 
 
Toamnă aceasta se anunţă una foarte importantă pentru Connect-R, el urmând să îşi lanseze cel de al doilea album solo din carieră.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod