Goombay Dance Band concertează în Bucureşti

27 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Goombay Dance Band concertează în Bucureşti
În cadrul festivalului "Back To The 80s", ajuns deja la a doua ediţie, alături de renumitele trupe ale anilor 80 Saragossa Band şi Weather Girls, Goombay Dance Band va încălzi publicul cu mega-hituri din anii '80. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 31 octombrie 2010, începând cu ora 20.00.  
 
La sfârşitul anilor 70  solistul Oliver Bendt a creat o trupă de succes cu un stil exotic. A mixat puţin reggae cu multă poftă de viaţă şi a adus publicului o muzică plină de soare, imaginaţie şi căldură sufletească.
 
 
Filosofia şi felul de a fi ale localnicilor din insula Santa Lucia a fost oferit de Oliver europenilor. Rezultatul a fost intitulat Goombay Dance Band. Numele trupei a fost inspirat de un golf mic de lângă St. Lucia, Carribean Goombay.  
 
Trupa a "aterizat" în Europa cu "Sun of Jamaica", hit care a depăşit zece milioane de difuzări până în prezent! Au urmat şi alte megahit-uri: "Aloha Oe", "Seven Tears", "Eldorado"; acestea sunt şi astăzi printre cele mai fredonate melodii în întreagă lume.

 
"Seven Tears" a cucerit British Chart în 1982, fiind Number One pentru trei săptămâni consecutive. Deoarece până la acea dată nici un alt artist german nu ajunsese atât de sus în topurile din Marea Britanie, această performanţă a intrat în Cartea Recordurilor. Goombay Dance Band nu s-a mulţumit doar cu atât şi a obţinut numeroase distincţii dintre care cele mai importante sunt trei discuri de platină şi douăsprezece discuri de aur pentru vânzările albumelor trupei!  
 
Renumiţi pentru implicarea lor în lupta pentru un mediu sănătos, membrii trupei Goombay Dance Band sunt vegetarieni convinşi.
De aceea, ei au solicitat organizatorilor evenimentului meniuri complet vegetariene, bazate pe legume şi fructe.  
    
Pe lângă Goombay Dance Band, în cadrul festivalului "Back To The 80s Fest", pe scena Sălii Palatului vor urca şi legendarele trupe disco Weather Girls şi Saragossa Band, care vor crea o atmosferă electrizantă, delectând publicul cu hiturile anilor 80. Cu ei, distracţia va atinge cote maxime!

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, Musica Store, librăria Mihai Eminescu, magazinul Victoria, Unirea Shopping Center, Mall Băneasa, reţeaua Diverta, şi on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro.
Acestea au preţuri cuprinse între 50 şi 150 RON.    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod