Confort cu bateriile termostatice – apa la temperatura ideală

Ba prea fierbinte, ba prea rece... De multe ori, durează prea mult până potrivim temperatura ideală pentru a face duș. Pentru a evita aceste situații neplăcute, specialiștii recomandă bateriile termostatice – cele care asigură o temperatură constantă a apei, pe întreaga durată a folosirii acesteia, fără nicio variație, indiferent dacă micșorăm sau mărim debitul apei! Iar în locuințele în care există mai mulți consumatori de apă, în același timp - mașini de spălat, de vase, mai multe băi, nu vom trăi niciodată experiența ca apa caldă de la duș să se transforme brusc într-un jet fierbinte sau rece ca gheața.

Pe lângă designul rafinat, aparte, care conferă un aer contemporan camerei de baie, Bateriile Victoria-T de la Roca, liderul global în producția de obiecte sanitare, vin cu mai multe beneficii practice. Safety-stop, butonul roșu de siguranță, previne riscurile cauzate de creșterea bruscă a temperaturii. Aceasta nu poate depăși 38°C. Eco-stop, butonul verde de limitare a debitului de apă, ajută la reducerea consumului cu până la 50%.

De asemenea, tehnologia SafeTouch previne supraîncălzirea manerelor și corpului bateriei, indiferent de temperatura apei care circulă prin aceasta.

SafeTouch are o importanță deosebită pentru copii!

Roca a dezvoltat o tehnologie specială, Quick Reaction, care-i permite utilizatorului să ajungă la temperatura și debitul de apă dorite, în mai puțin de 3 secunde, ceea ce duce la un consum redus de timp, apă și energie.

Gama Victoria-T este disponibilă la prețuri foarte competitive, începând de la numai 567 lei, cu o garanție de 5 ani. Pentru mai multe informații, accesați www.ro.roca.com.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod