Moş Crăciun a sosit în Oraşul Magic din Nord

Ho, Ho, Ho! Binecunoscutul salut al Moşului a răsunat joi, 13 decembrie, în Băneasa Shopping City, locul în care el poposeşte cu drag în fiecare iarnă. Şi nu doar pentru că aici este casa lui, ci şi pentru atmosfera primitoare pe care Oraşul Magic din Nord o creează, pentru căldura pe care o degajă oamenii şi pentru poveştile fascinante pe care le poţi asculta aici.
Sosirea lui Moș Crăciun a fost o experienţă memorabilă pentru toți cei prezenți. Intrarea moșului în scenă a fost anunţată de corul Consonance și de o fanfară de Moşi Crăciuni colindători, care l-au și însotit pe tot parcursul plimbării sale. Li s-au alăturat elfii şi zânele, care au împărţit bomboane copiiilor şi i-au îndrumat spre brad. Moşul îi aştepta la tronul său, gata să le asculte dorinţele şi să facă fotografii.

Copiii au ascultat fascinaţi toate sfaturile şi au promis să fie cuminţi.
Încântat de cele auzite, moşul s-a retras, însoţit fiind de elfi, zâne şi fanfară.
Va fi prezent în fiecare zi în Băneasa Shopping City, până pe data de 24 decembrie, în zona special amenajată numită “Acasă la Moş Crăciun”.
Vă aşteaptă cu poveşti, jocuri şi o mulţime de surprize în timpul săptămânii de la 18:00 – 20:00 şi în weekend între 13:00 – 20:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod