Concertul trupei Red Hot Chili Peppers, aproape sold out

Concertul trupei Red Hot Chili Peppers din 31 august este aproape sold out. Au rămas mai puţin de 2000 de bilete.

Concertul trupei Red Hot Chili Peppers din 31 august este aproape sold out. Au rămas mai puţin de 2000 de bilete.

Acesta este primul concert susţinut de Red Hot Chili Peppers în România, fiind totodată şi primul spectacol al unui artist internaţional ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

După ce toate biletele pentru categoriile Golden Circle şi Gazon au fost epuizate în doar câteva săptămâni de la punerea în vânzare, fanii Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt locurile rămase libere în tribune: “Biletele pe gazon au avut cea mai mare căutare, desigur, însă după ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat către tribune, în special către locurile situate mai aproape de scenă.

Cu mai puţin de patru săptămâni până la eveniment, se simte o creştere a ritmului de vânzare, în prezent rămânând doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, împărţite pe mai multe categorii”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Aceasta este ultima şansă pentru fanii Red Hot Chili Peppers de a-şi achiziţiona un bilet la concertul trupei preferate, o altă suplimentare fiind imposibilă, întrucât numărul de locuri pe stadion este limitat, iar capacitatea maximă pe gazon a fost deja atinsă.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preturi începând de la 155 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod