Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 4 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT VAMA

VAMA este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-rock din tara. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Pe 4 aprilie VAMA vine pe scena din Hard Rock Cafe cu un playlist de exceptie, ce include hiturile care i-au facut celebri, dar si piese de pe albumele "Vama" si "2012". Biletele la concert pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si www.magazindebilete.ro la pretul de 60 lei sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 70 lei.

Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


VINERI, 5 APRILIE, ORA 22.00 – CONCERT  PROCONSUL

Proconsul revine pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti, vineri, 5 aprilie 2013, ora 22:00, intr-un concert live de exceptie, primul pe care rockerii il vor sustine dupa lansarea noului album - ''No matter what''.
In 2013, de Ziua Indragostitilor, Proconsul a lansat cel mai recent single -''No matter what'',  o piesa ce vine cu un nou sound si marcheaza o schimbare de stil pentru trupa, fiind realizat în colaborare cu trupa El Proyecto.

Totodată, „No matter what'' dă și numele noului album Proconsul, ce va fi lansat la începutul lunii aprilie a.c., materialul discografic urmând să conțină 11 piese noi, 1 cover inedit și colaborări surpriza.

Pe langa noul album, Proconsul aduce publicului prezent la concertul din Hard Rock Cafe hiturile care au consacrat-o si au inscris-o in istoria muzicii romanesti ca una dintre cele mai indragite si apreciate trupe pop-rock romanesti (''Cerul'', ''Pentru tine'', ''Mi-ai luat inima'', ''Zbor'' sau ''Nu mi-e bine fara pentru tine'').
Pretul biletelor de intrare difera in functie de categorie:

-Categoria I - 60 lei  – loc la masa in fata scenei
-Categoria II - 50 lei  – loc la masa in sala

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, reteaua de outlet-uri Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu din Bucuresti si la Hard Rock Cafe.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, la nr. 021 2066261.


SAMBATA, 6 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT KINDERGARTEN – Tribut U2

Sambata, 6 aprilie, incepand cu ora 22.30, ne intalnim cu Kindergarten, un tribut U2 de exceptie. Aflati pentru prima data in Romania, membrii trupei promit un spectacol de neuitat, in care vor celebra muzica titanilor rockului irlandez. “Mysterious Ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” si multe alte hituri se vor regasi in show-ul de peste doua ore, in care ritmurile distincte si expresivitatea versurilor ne vor reaminti inca o data tot ceea ce face ca muzica U2 sa fie unica si mereu actuala.

Biletele sunt dispobibile in reteaua magazinelor Diverta, la Hard Rock Cafe si online pe www.myticket.ro la pretul de 55 lei. Pentru rezervari va rugam sa sunati la 021 2066261.

 
DUMINICA, 7 APRILIE, ORA 19.00 – GALA PREMIILOR DE JAZZ 2012 – PREMIILE MUZZA

Fundatia MUZZA, in colaborare cu Ministerul Culturii si Institutul Cultural Roman, organizeaza duminica, 7 aprilie 2013, ora 19.00, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz 2012, (Premiile MUZZA).

Ajunsa la ediţia a X-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical. Editia din acest an este dedicata In Memoriam Jancsy Korossy, unul dintre cei mai mari pianisti, compozitori si aranjori de jazz din Romania, care a incetat din viata la Bucureşti, în 21 ianuarie 2013.



Gala Premiilor de Jazz ii va avea ca invitati, printre altii, pe cunoscutii muzicieni Adrian Enescu (Premiul de excelenta), Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Sorin Romanescu, Alex Man si Peter Sarosi. Acestora li se vor alatura tineri muzicieni laureati ai unor recente concursuri: Irina Popa & The Sinners, Oana Muresan si Grupul Youvenis, dar si alte formatii apreciate, revelatii ale ultimilor ani precum Mario & The Teachers, Mircea Bunea Trio si Marcian Petrescu & Trenul de noapte (blues band). Atat în deschiderea evenimentului, cat si la finalul acestuia, cativa dintre invitatii speciali vor sustine recitaluri pentru publicul iubitor de jazz.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci si realizat de Alexandru Sipa.
Preţul biletului de intrare este de 25 lei.

Rezervari de locuri se pot face la tel. 0212066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod