Monica Bellucci, la 48 de ani: Când frumuseţea sfidează trecerea timpului

Deşi se apropie de 50 de ani, Monica Bellucci arată mult mai tânără. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, actriţa italiană a fost în centrul atenţiei la premiera ultimului ei film.

Monica Bellucci a fost prezentă, luni, la Paris, alături de colegii de platou, la premiera filmului "Des Gens Qui S'embrassent", neinspirat tradus în engleză "People Kissing". În româneşte, titlul peliculei ar fi "Oameni care se îmbrăţişează", dar nu-i de mirare dacă filmul va ajunge în cinematografele noastre cu versiunea engleză.

Oricum ar fi, Monica Bellucci face toţi banii. La 48 de ani, actriţa italiană străluceşte şi pare cu 10 ani mai tânără, nicidecum la "doi paşi" de pragul psihologic al celor 50 de ani.

Cu părul ei impecabil atârnând pe umeri, îmbrăcată cu o rochie din dantelă roşie, pe sub pardesiul gri, şi purtând pantofi negri creaţi de Christian Louboutin, la care a asortat o minusculă poşetă neagră, cu lanţ din aur, Monica şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al evenimentului, atrăgând imediat toate privirile şi bliţurile.



Ea a fost însoţită la premiera de la cinematograful parizian Gaumont Marignan de colegii de distribuţie Valerie Bonneton, Kad Merad şi Eric Elmosnino.

Soţul actriţei, Vincent Casel, nu a putut fi alături de ea, fiind plecat în turneul de promovare al ultimului său film.



"Des Gens Qui S'embrassent" este o comedie romantică despre ciocnirile culturale care au loc într-o familie din Saint Tropez. "Pe de o parte, sunt cei care au o viaţă zgomotoasă, punctată de petreceri, cărora le place portul, pe de altă parte sunt cei care vor să trăiască într-o pădure de pini, care caută colţurile liniştite şi atmosfera din Provence", a declarat regizorul Daniele Thompson.



Este un rol neconvenţional pentru Monica Bellucci, cunoscută pentru apariţiile sale în filme dramatice, notează cotidianul britanic Daily Mail.

În cel mai recent film al ei, "Rhino Season", ea interpretează o femeie iraniană, soţia unui poet kurd abia ieşit din închisoare, unde a stat 30 de ani.



Monica Bellucci s-a născut în Citta di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel, notează Mediafax.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star.

A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.
Actriţa italiană a jucat şi alături de Rachel Weisz în "The Whistleblower" şi alături de Nicholas Cage în SF-ul din 2010 "The Sorcerer's Apprentice".

În unul dintre cele mai recente filme ale ei, lungmetrajul franţuzesc "That Summer", Bellucci şi-a uimit fanii, dezbrăcându-se în faţa camerei de filmat la doar câteva săptămâni după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil, Léonie.


Foto: Hepta






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod