Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 3 APRILIE, ORA 21.30 – CONCERT COMPACT

METALHEAD si BestMusic te invita joi, pe 3 aprilie, la Hard Rock Cafe, pentru un nou concert pentru prieteni sustinut de COMPACT. Paul Ciuci si colegii sai au pregatit pentru evenimentul din Hard Rock o colectie a celor mai bune piese de pe toate albumele trupei. Vei asculta live piesele fredonate de generatii intregi - “Cantec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „O noapte si o zi” sau „Te voi iubi mereu”, melodii care sunt si astazi, la mai bine de 30 de ani de la lansare, la fel de frumoase si apreciate de publicul de toate varstele.

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


VINERI, 4 APRILIE, ORA 22.00 – CONCERT DEVOTEES – Tribut DEPECHE MODE


Vino la Hard Rock Cafe pe 4 aprilie, de la ora 22.00, sa asculti live hiturile Depeche Mode care au marcat trei decenii de muzica si au influentat generatii intregi de fani! “Enjoy The Silence”, “World In My Eyes”, “No Good” sau “Walking In My Shoes” vor fi interpretate de Devotees, una dintre cele mai apreciate formatii tribut din Europa a celebrei trupe britanice.



Cu peste 9 ani de cariera muzicala dedicata exclusiv trupei Depeche Mode, Devotees se inspira in concertele sale din atmosfera celebrului documentar 101, realizat de membrii trupei Depeche Mode in 1989.



Biletele la concert au pretul de 45 de lei si sunt disponibile la Hard Rock Cafe si pe www.myticket.ro.


SAMBATA, 5 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT ASHA & LAURENTIU GURAN

Pe 5 aprilie, de la ora 22:30, trupa ASHA te asteapta la Hard Rock Cafe cu o colectie de hituri cum rar ai mai vazut! Laurentiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitara), Ionut Deliu (bass), Andrei Ilie (tobe), Dan Stetco (clape) si Luiza Popescu (backing vocal) vin pe scena din HRC dupa numeroasele succese inregistrate in tara si in strainatate, pentru a canta live cover-uri dupa unele dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor. Si o fac asa de bine, incat legendarele trupe Mr. Big si Scorpions i-au invitat sa cante in deschiderea concertelor pe care acestia le-au sustinut in Bucuresti si in Craiova.

Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Vino si convinge-te singur!



Pretul unui bilet la concert este 25 lei.


DUMINICA, 6 APRILIE, ORA 19.00 – GALA PREMIILOR DE JAZZ – PREMIILE MUZZA


Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român, organizează, şi anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz 2013 - Premiile MUZZA. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent. Evenimentul va avea loc duminică, 6 aprilie, de la ora 19:00.
Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentatul muzician Marin Petrache Pechea (Premiul de excelenţă) cu al său Royal Gipsy Band, din care fac parte apreciaţi artişti printre care Petrică Andrei (pian), cărora li se va alătura Flavius Teodosiu (saxofon-Germania); virtuozul percuţionist Ortega Gilberto Torres din Cuba va cînta cu Sarosi Peter & Azara; veteranul pianist ieşean Cristian Gârlea, cunoscut de pe vremea cînd făcea parte din excelentul grup de jazz-rock TRANSFER, va evolua de această dată în propriul Quintet în a cărui componenţă se află şi talentata solistă vocală Mihaela Gârlea, soţia lui.

Acestora li se vor alătura si tineri muzicieni, câstigători ai celor mai recente festivaluri de jazz organizate în tară si în străinătate: Tasi Nora, Grupurile JazzyBIT şi Youvenis, dar şi formaţii consacrate deja, precum Accord Vibes şi Irina Popa & The Sinners.
Blues-ul va fi ilustrat de grupul Nightlosers, care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru a starni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitaţii surpriză.
Toate formaţiile premiate vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues.



Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazz-ul. Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci şi realizat de Alexandru Şipa.
Preţul biletului de intrare este de 30 de lei. Pentru rezervarea locurilor la mese va rugam sa sunati la nr. 021.206.6261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod