Concerte @ Hard Rock Cafe

VINERI, 25 IANUARIE, ORA 22.00 – CONCERT MUNGO JERRY

Hard Rock Cafe îți oferă în miez de iarnă atmosfera fierbinte a sezonului estival! Hitul “In The Summer Time” va răsuna pentru prima oară pe o scenă din România, chiar în interpretarea celor care l-au lansat acum patru decenii.

Lansat in 1970 de trupa britanica de rock MUNGO JERRY, “In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, trupa a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

Concertul va însemna o întâlnire unică cu o legendă a rockului britanic şi şansa de a asculta live şi alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I'm In Love”, “Let's Get Started”, “Forgotten Land” si multe altele.

Pentru eveniment mai sunt disponibile bilete din categoria a II-a, cu loc la masa, la preţul de 50 lei.
Biletele se găsesc în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si myticket.ro.
Rezervarea mesei se face prin telefon, la nr. 021 2066261.

 

SAMBATA, 26 IANUARIE, ORA 22.30 – CONCERT POPAS BAND

Sambata, 26 ianuarie, Popas Band va asteapta pe scena din Hard Rock Cafe pentru o seara pe ritmuri de rock’n’roll! Indragita formatie va interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cat si piese mai noi sau compozitii proprii.

Formata in septembrie 2006 de catre Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componenta: Marius Popa si Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea – chitara, Florin Serban – chitara, Gabor Pal – tobe, Nelu Niculae – bass si Gabi Pindici – claviaturi.
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod