DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!

În timp ce multe vedete din showbiz divorţează sau se despart de persoanele iubite, DJ Wanda se face mireasă.

Excentrica vedetă a îmbrăcat mai multe rochii de acest tip în cadrul unui târg de nunţi desfăşurat weekendul trecut la Bucureşti. Se pare că experienţa a marcat-o pe Wanda, ea dorindu-şi acum, mai mult ca niciodată, să ajungă la altar.

“Am avut emoţii de parcă mi-aş fi găsit mirele. Oksana, prietena şi stilista mea, m-a convins să îmi realizeze câteva coafuri ieşite din tipare pentru nunţi.

Ce a ieşit a fost demenţial!”, declară DJ Wanda.

Cu toate că nu s-a căsătorit până acum, DJ Wanda mărturiseşte că a fost cerută de soţie de trei ori, însă rutina şi frica de angajamente serioase au făcut-o să se răzgândească de fiecare dată.

“Puteam să mă mărit de trei ori până acum, însă mie nu îmi plac nunţile programate. Dragostea trebuie exploatată la maxim încă de la începutul relaţiei; nu trebuie să devină rutină până să faci pasul către altar! Când mă voi căsători, o voi face chiar şi după o săptămână sau o lună de relaţie dacă voi simţi că el e alesul.
Vreau să trăiesc totul cu intensitate şi în fiecare zi alte experienţe alături de acel om. Rutina, obişnuiţa şi normalitatea nu-şi găsesc loc în viaţa mea!”
, declară DJ Wanda.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod