Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, vacanţă exotică în Dubai

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au petrecut vacanţa de început de an, pentru prima dată, în însoritul Dubai. Cei doi soţi au ales să plece în destinaţia exotică după ce au petrecut Crăciunul în cel mai tradiţional mod cu putinţă, alături de socri, la Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman.

“L-am întâmpinat pe Moş Crăciun împreună cu prietenii noştri cei mai buni, iar apoi ne-am adunat toată familia în jurul bradului la bunica mea de la Roşiorii de Vede. După ce am sărbătorit ziua de naştere a mamei mele, Alexandru şi cu mine am luat avionul spre Dubai”, povesteşte Alina Sorescu.

În Emiratele Arabe Unite, cei doi soţi au petrecut Revelionul şi primele două săptămâni din noul an. “Am fost pentru prima dată în Dubai şi evident că am fost plăcut impresionaţi de cât de rapid s-a dezvoltat acest oraş.

Ne-am plimbat prin tot oaşul, prin mall-uri, prin bazarurile pline de mirodenii şi bijuterii, apoi am făcut plajă lângă celebrul hotel Burj al Arab”, declară Alexandru Ciucu.



Şi, pentru că Alina şi-a rezervat din start două zile de shopping intens, designerul a profitat de acest interval pentru a-şi îndeplini o mai veche dorinţă. “Am fost să schiez pe singura pârtie din lume cu zăpadă artificială amenajată în deşert. Mi-am îndeplinit o dorinţă mai veche, aceea de a schia şi de a face plajă în aceeaşi zi”, spune Alexandru Ciucu.



Alina si Alexandru au vizitat, printre altele şi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

“Priveliştea ne-a lăsat fără cuvinte!”, mărturiseşte solista. Cei doi soţi au trecut în noul an la înălţime, la propriu, fiind pregătiţi pentru un 2013 plin de proiecte. “Revelionul ne-a prins într-un club la etajul 50 al hotelului în care stăteam. De acolo am putut vedea atât artificiile din Downtown Dubai, cât şi pe cele de la malul mării”, îşi aminteşte Alina Sorescu.

După două săptămâni petrecute în Dubai, la soare, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au revenit în Europa, însă nu direct acasă, ci mai întâi pentru câteva zile de schiat în Austria.



Imediat ce se va întoarce în România, designerul va începe pregătirile pentru marea lui prezentare de modă anuală, când ca expune în premieră noua sa colecţie vestimentară. La rândul ei, Alina Sorescu va derula noi proiecte alături de Atelierul de Muzică şi Prestanţă Scenică.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod