Concert Distinto cu Ianna Novac si Adrian Romcescu, la Teatrul de Revista Constantin Tanase

Formatia DISTINTO va sustine la sala Savoy a Teatrului de Revista “C.Tanase” (Calea Victoriei, nr 33, Bucuresti), in data de 27 noiembrie 2013, ora 19:00, spectacolul intitulat “Cu dragoste, Distinto”.
Spectacolul este o invitatie adresata tuturor celor care doresc sa petreaca intr-un cadru intim, plin de rafinament si caldura, o seara romantica de toamna tarzie. Cei trei tenori, Octavian Dobrota, Marius Olteanu si Mihai Radu vor semna autograful muzical interpretand o serie de melodii cunoscute, pe langa celebrele “My way” si “You raise me up”, regasindu-se si o serie de arii din opere si cantonete orchestrate intr-o maniera moderna, dar si diverse melodii proprii cu care cei trei si-au obisnuit publicul in maniera lor romantica, pop-opera.
Iar alaturi de ei, va completa atmosfera soprana Ianna Novac.

“Va invitam alaturi de noi sa petrecem o seara minunata, plina de culoarea si gustul toamnei! Va asteptam…
“Cu dragoste,
Distinto”


Pret bilet: 60 lei

Biletele se gasesc la casieria Teatrului de Revista “C.Tanase” Bucuresti (Calea Victoriei, nr.33) sau online pe www.iabilet.ro.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 7 Nov 2013, 07:48
    ?!

    cine e Adrian Romcescu ? dece trebuie sa-l ascult daca vreau sa ascult Distinto ?!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod