Competiţii de tenis pentru copii

12 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Competiţii de tenis pentru copii
Sâmbătă, 13, respectiv duminică, 14 noiembrie, Winners Tennis Club din Cluj-Napoca şi TC Dinamo din Bucureşti îşi vor deschide din nou porţile pentru 30, respectiv 45 de prichindei dornici să joace tenis uşor, distractiv şi sănătos. Cele două competiţii vor da startul turneelor Erste Asset Management - Winter Series, din cadrul Tenis10, fiind urmate, până pe 19 decembrie, de alte opt întreceri similare.

 
O provocare atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi, turneele Tenis10 au debutat în luna mai a acestui an şi s-au desfăşurat, de-a lungul a şase luni, în peste 20 de cluburi sportive din întreagă ţară. Dedicate copiilor cu vârstă cuprinsă între 4 şi 10 ani, aceste competiţii decurg după o serie de reguli care permit un joc uşor, relaxat şi mult mai distractiv. Cele trei stagii "Roşu, Portocaliu şi Verde" au fost astfel concepute încât copiii pot progresa rapid, dobândind treptat încredere, siguranţă şi, cel mai important, plăcere de a jucă.
 
 
Peste 600 de mici jucători au participat până acum în astfel de întreceri, iar că dovadă a faptului că tenisul începe să fie practicat cu plăcere şi devine din ce în ce mai important în vieţile lor, aceştia au aşteptat cu nerăbdare reluarea competiţiilor, tablourile de joc de la Winners Tennis Club şi Dinamo completând-se în timp record. Şi alţi copii au ocazia să participe la cele opt turnee de iarnă rămase, înscriindu-se în circuitul Tenis10 şi urmărind calendarul competiţional disponibil pe www.tenis10.ro.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod