Moş Crăciun vine de la Băneasa Shopping City

12 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Moş Crăciun vine de la Băneasa Shopping City
Băneasa Shopping City a îmbrăcat încă de pe acum hainele de sărbătoare şi deschide în acest weekend sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Astfel, cei care sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi au suficient timp la dispoziţie să îl găsească si să se lase învăluiţi de atmosfera caldă a Crăciunului.

 În fiecare weekend din perioada 13 noiembrie – 9 ianuarie 2011, micuţii se vor întâlni cu personajele lor preferate din poveşti, dar şi cu Moş Crăciun şi ajutoarele sale.
Alături de aceştia, copiii vor porni într-o călătorie fantastică, în care vor afla care sunt tradiţiile de Crăciun ale altor ţări. Pentru întreaga familie este amenajat locul de distracţie cu atracţii specifice iernii, Băneasa Fun Park.

Începând cu 13 noiembrie, o serie de reduceri şi promoţii speciale vor fi disponibile în Băneasa Shopping City, tocmai pentru a face mai uşoară alegerea cadourilor de către vizitatori şi a evita aglomeraţia specifică din timpul sărbătorilor.
Pentru cei care nu au însă timp să caute cadoul potrivit, nu cunosc suficient de bine persoana pentru care cumpără sau vor să se asigure că vor face cea mai inspirată alegere, gift voucherul este cea mai elegantă variantă de cadou. Oferit în exclusivitate de Băneasa Shopping City, gift voucherul oferă posibilitatea ca persoana dragă sa îşi poată alege singură cadoul perfect din magazinele selecţionate.

Iar pentru că Moş Crăciun dăruieşte celor care dăruiesc la rândul lor, o serie de excursii la Viena şi mii de premii instant pot fi câştigate la Tombola Iernii de către vizitatorii care cumpără în valoare mai mare de 300 de lei.
Cel mai norocos participant va pleca acasă nu cu sania trasă de reni, ci cu marele premiu, un automobil Mitsubishi Lancer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod