Comeback Kid, trupa canadiană de hardcore, pentru prima dată în România!

Canadienii de la Comeback Kid, nume etalon al scenei internaționale de hardcore&punk, ajung pentru prima dată în România marți, 8 iulie, în Club FABRICA (Str. 11 Iunie, nr. 50) din București. În deschidere vor urca pe scenă trei trupe renumite din hardcore-ul românesc: Rock N Ghena, The Boy Who Cried Wolf și Killer Victim.

Spectacolul din Club Fabrica va avea loc în cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions și METALHEAD România, sub egida Urban Metal!

Canadienii ajung pentru prima dată în România cu ocazia promovării noului album, Die Knowing, lansat la începutul acestui an, disc despre care Punknews.org scrie că este cel mai complex album al celor de la Comeback Kid.

De la lansarea albumului de debut, Turn It Around, în 2003, Comeback Kid a devenit o forță de necontestat în scena hardcore.
Aflată la al cincilea material discografic din carieră, Comeback Kid reprezintă intensitatea hardcore și influența scenei skate-punk a anilor 90, Comeback Kid înseamnă heavy, dar melodic. Băieții au avut concerte în toată lumea: din America de Nord până în Europa, Asia, Australia și America de Sud.

Biletele costă: 40 de lei  - pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete/ sau pe www.eventim.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro și 50 de lei - la intrare, în ziua concertului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod