Clubul Expirat se închide. Mărturia patronului: "Din 2003 am pus viața a mii de oameni în pericol"


Andrei Sosa, patronul clubului Expirat

Nimeni nu iși asuma responsabilități. Și mă repet și mă pun în capul listei. Vrem demisii și așa ar trebui să facă niște oameni normali la cap.
Încă nu conștientizăm conceptul de demisia de onoare. Nu implică asumarea vinovăției, ci asumarea unui sistem in care ești și care nu funcționează cum trebuie, nu neapărat din vina ta. Dar în care, la un anumit dat nu a funcționat. Eu îmi dau demisia. Expirat-ul din București se închide.
De astazi nu mai pot să-mi asum vieți. Sau poate pot. Om vedea.

P.S. A venit mult anunțatul control de la Ponta. 20 de uniforme de la Poliția locala. O singură domnișoară de la ISU. Luni dimineața, înainte să merg la Rugină o sa trec sa văd dacă am greșit in "declarația pe propria raspundere". Eu zic că nu. Nu a murit/ sau nu a pățit nimeni nimic grav in acești ani. 
Din partea politiei locale, după toate actele cerute am primit amenda 1000 lei că mai aveam terasa deschisa (afara erau 8-10 grade).
Principilul românesc al oricărei autorități că trebuie să dăm oricum amendă.

P.S.2 În sectorul 4 primarul zice că nu stie și nu iși poate asuma nicio vină. În sectorul 5, nu mai avem primar - cred că știți...

P.S.3 Din păcate statul este dușmanul "de clasă" al oricărui "mic/ mediu" comerciant. Ăla mare are lobby, noi suntem "mici/medii șpăgari"
Pardon! Ar trebui să ne fie partener... dar asta e o altă discuție"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod