Cine e cel mai iubit artist român? A început votarea pentru „Fans Like Award” la Media Music Awards!

La Media Music Awards, cea mai importantă gală de premii din România, publicul va avea șansa să voteze pentru doar o singură categorie, “Fans Like Award”.
Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească își pot susține favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards sau direct pe https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086

Competiția a stârnit deja emoții printre nominalizați, mulți dintre aceștia îndemnându-și deja fanii să îi susțină pe rețelele de socializare.

Artiștii intrați în cursa pentru mult râvnitul premiu sunt Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, Lala Band, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Celia, Fly Project, Nicole Cherry și Voltaj. 
 
 

Media Music Awards va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie.
În cadrul galei, artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de țări. 

Alături de pleiada de artiști în vogă în acest an, la Media Music Awards vor participa și vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un adevărat eveniment monden de amploare.

Invitații vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid și vor fi fotografiați la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.
 
 

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. 

Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. 
 
 

Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor.
 
Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod