Tragedia unor surori celebre: Monica și Ramona Gabor au rămas fără mamă

Devastate de moartea neașteptată a mamei lor, surorile Gabor se pregătesc să se întoarcă în țară. Veronica Bulai avea 54 de ani și a fost implicată într-un scandal, în timpul procesului pentru custodia fetiței soților Columbeanu. Ea își iubea foarte mult nepoțica și a criticat-o pe Monica pentru atitudinea ei dură față de Irinuca.
Mama surorilor Gabor și-a pierdut viața joi, în timp ce vizita Peştera Polovragi, din judeţul Gorj, după ce o bucată dintr-o stâncă s-a desprins din tavanul peşterii şi a lovit-o în cap. 
Un turist a sunat la numărul de urgenţă 112, dar din păcate echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe Veronica Bulai. Victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. Potrivit postului România TV, mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj. 

Martorii au declarat că mama surorilor Gabor se afla pe un drum forestier, în apropiere de peşteră, alături de un grup de încă 17 turiști. Oamenii au vrut să facă fotografii în acel loc, iar la un moment dat, de pe versant au început să cadă stânci. O bucată de 7 kilograme dintr-o stâncă a lovit-o pe Veronica Bulai, omorând-o pe loc. 
Potrivit ziarului Libertatea, alte două persoane au fost rănite de pietrele căzute de pe versant. Acestea au suferit răni uşoare şi au refuzat să primească îngrijiri medicale.
Trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Târgu Jiu, iar la locul accidentului a fost demarată o anchetă.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. Potrivit postului citat, mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.
 
 
 
Surorile Gabor au aflat din presă că mama lor nu este în viață. Ca în fiecare seară, înainte de a se culca, Monica a vorbit cu surorile sale şi mama ei. Toate erau bine, iar după câteva ore, Moni, aflată în Los Angeles, a fost trezită din somn de un telefon neașteptat. Ea a aflat vestea groaznică, apoi l-a sunat cu inima strânsă pe Matei Miko, cel care i.a fost naş de cununie la nunta cu Irinel Columbeanu, pentru a verifica dacă este adevărat, scrie Libertatea. Când i-a fost confirmată vestea tristă, Monica a rămas fără cuvinte. "Moni e devastată de moartea mamei sale. Ea se interesează acum să vadă cum îşi poate luat bilet de avion să ajungă cât mai repede în ţară", le-a spus Matei Miko unor apropiaţi de-ai săi.
 
 

Ramona Gabor a aflat de la ziariști. "Nu știu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanță. Am vorbit acum o oră (n.r. în jurul orei 13:00, ora Bucureștiului) cu surorile mele. Toți erau bine. Nu știu mai mult. O să o sun pe mama acum", a declarat Ramona Gabor pentru Wowbiz.ro. 

Alina Gabor, sora cea mare a Monicăi Gabor, a văzut știrea la televizor. Cu o voce gâtuită, ca după plâns, ea a declarat pentru Libertatea: "Îmi cer scuze, dar nu pot vorbi în acest moment. Nu ştiu dacă e vorba de mama. M-am uitat la TV şi tot dau telefoane să primesc un răspuns."
 
 
 
Alina şi-a alertat surorile, care, la rândul lor, încercau să afle dacă victima de la peştera Polovragi era mama lor. "Le-am anunţat şi pe ele şi acum stăm pe telefoane.
Vă rog să mă scuzaţi, dar nu pot vorbi acum, vreau să mă lămuresc ce e cu mama"
, a mai adăugat sora cea mare a Monicăi şi Ramonei Gabor.

Surorile Gabor au fost imediat încurajate de admiratori, aceștia postând sute de mesaje de condoleanțe pe Facebook.

Irinel Columbeanu a declarat că deși nu mai avea nicio relație cu fosta lui soacră, nu poate rămâne insensibil la o astfel de tragedie. "Încă sper să nu fie adevărat. Între mine şi doamna Veronica nu mai exista niciun fel de relaţie, dar pentru mine şi penru fiica mea dânsa rămâne cu o semnificaţie deosebită. Dumnezeu să o ierte!", a spus Irinel Columbeanu cu voce stinsă.
 
 

Irinel Columbeanu și mama Monicăi Gabor au fost de acceași parte a baricadei în timpul procesului pentru custodia Irinucăi. Pe atunci, micuţa stătea cu tatăl ei, iar Monica depusese recurs. Înfăţişarea în faţa instanţei a fost coşmar pentru Monica, rememorează ziarul Click!. Irinel a prezentat înregistrări compromiţătoare cu mama Monicăi Gabor, în timp ce aceasta îşi blama fiica şi o acuza că o maltratează pe Irina.

"Eu tot i-am zis, mamă, comportă-te mai frumos cu fata. <<Dar de ce să mă comport? Păi e copil, să mă asculte!>>. Păi te ascultă mamă, ce-ţi face? (...) Eu ar trebui să ascund, să ţin cu ea, dar nu pot. Eu trebuie să ţin cu adevărul. Pentru că acest copil e soarta ei. O mai baţi, că şi ea a făcut multe prostii... şi i-am mai dat o palmă, două, dar nu să o iei de păr să o ciufuleşti.
I-am zis, măi mamă, nu este bine ce-i faci, pentru că, cu timpul o să-i cadă părul pentru că rădăcina părului e subţire. Asta face. Ba o izbeşte, ba o ia de picioare şi o izbeşte. Fata are frică de ea. I-am spus lu' Irina că de-acum e măricică, că poate plec la Bacău, dar i-am lăsat două iconiţe pe televizor, i-am zis să te rogi la Doamne-Doamne să nu te bată mama. Într-o zi s-a supărat că nu împarte jucăriile şi ea s-o supărat, şi atuncea a bătut-o, i-a zis stai în casă singură. Ea a deschis uşa şi a fugit. Aşa a făcut şi la Bacău, avea câteva luni, o lua o închidea în dormitor, las' să plângă, a doua oară o lua, ca la puşcărie, cum zice Irina. Ea e nebună nu ştiu de când, când am venit am găsit-o transformată ca pe un diavol"
, îi povestea mama Monicăi Gabor lui Irinel în 2011.

Veronica Bulai a apărut în atenţia presei tabloide în perioada în care fiica sa, Monica, era căsătorită cu Irinel Columbeanu. Veronica stătea atunci la Izvorani pentru a avea grijă de Irinuca.
 
 

Veronica Bulai s-a căsătorit cu tatăl Monicăi pe vremea când avea 19 ani. Un an mai târziu, ea a născut-o pe Alina, iar apoi le-a adus pe lume pe Monica şi pe Ramona. 
N-au avut o viață de familie ușoară. Femeia a muncit în Italia timp de patru ani la muncă, unde a locuit cu fiica ei mai mare, Alina. Relația cu tatăl fetelor s-a deteriorat, iar Veronica a decis să revină în țară. Părinții fetelor au divorțat în ianuarie 2008.
În acel an, Veronica s-a mutat la vila de la Izvorani, unde a crescut-o pe Irina.
 
 

Veronica Bulai a fost fericită să-şi vadă fetele fericite, relativ înstărite. Ea nu a avut prea mult noroc; s-a măritat de tânără şi nu a îndrăznit să viseze mai departe de Bacău, unde locuia împreună cu bărbatul care, susţineau vecinii, obișnuia să o mai lovească din când în când. În momentul în care s-au realizat, i-au arătat că există şi o altă lume, scrie Libertatea.
 
 

După ce au devenit celebre, Moni și Ramona au susținut-o financiar. Pe lângă traiul de la Izvorani, doamna Bulai primea numeroase cadouri de la Monica. Genţi de firmă, bijuterii din aur şi ţinute costisitoare, nimic nu era prea mult pentru mama ei, relatează ziarul citat.

Ramona, care a cunoscut succesul în Dubai, a adus-o pe Veronica să-şi petreacă vacanţa alături de ea. "Cu mămica prin Dubai:))", a scris Ramona lângă o imagine în care apar pregătite să păşească pe un covor roşu, într-un peisaj pitoresc, la intrarea într-un local de lux.
 
De altfel, Ramona își dorea ca mama ei să se stabilească definitiv cu ea la Dubai, lucru pe care nu-l excludea nici Veronica Bulai. Tragedia din Cheile Oltețului a spulberat, însă, acest plan.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcel pe 23 Aug 2013, 18:26
    surorile gabor

    ingustimea unor jurnalisti merge pana acolo ,sa numeasca celebre niste ,niste nimicuri de femei si in general oameni de joasa constructive far a gandi in prealabil cu mai multa atentie asupra persoanei respective.Daca si aceste individe sunt celebre dati-mi voie sa cred ca voi ,ce-i ce afirmati asemenea gogomanii sunte-ti departe de tot ce e normal.

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod