Charlie Sheen îşi riscă viaţa. Nu mai ia tratamentul pentru HIV

Actorul în vârstă de 50 de ani a recunoscut într-o înregistrarea pentru emisiunea "The Dr Oz Show" că nu mai ia medicamentele care ţin sub control infecţia cu virusul HIV.
Acesta a declarat că urmează în schimb un tratament alternativ în Mexic, sub îndrumarea unui medic pe nume Sam Chachoua care susţine că lucrează la dezvoltarea unui vaccin împotriva HIV, potrivit femalefirst.co.uk.

"Am renunţat la medicamente de o săptămână. Îmi risc viaţa? Cu siguranţă. Şi ce dacă? M-am născut mort. Riscul nu mă sperie deloc", a declarat Charlie Sheen.

Medicul mexican este atât de sigur de rezultatele vaccinului său împotriva HIV încât declară că şi-a injectat în vene sânge prelevat de la actor.

"Am luat sânge de la el şi mi l-am injectat, apoi i-am spus 'Charlie, dacă nu ştiu ce fac, înseamnă că amândoi avem acum o problemă, nu-i aşa?'", a declarat medicul Sam Chachoua în cadrul emsiunii "The Dr Oz Show".

Vorbind despre tratamentul controversat, Charlie a spus: "Nu l-am privit ca pe o ruletă rusească.
Nu am privit ca pe o negare totală a tratamentului convenţional. Nu îl recomand nimănui, dar mă ofer pe mine pe post de cobai".


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod