Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, astăzi, La Măruţă, de la 17:30!

După o toamnă bogată în evenimente şi o iarnă care a debutat cu surprize pe care echipa La Măruţă le-a făcut unor oameni mai puţin norocoşi, reuşind astfel să le aducă bucurie în suflete şi să le facă sărbătorile mai frumoase, emisiunea continuă şi săptămâna aceasta cu invitaţi spectaculoşi, cei mai iubiţi artişti şi cele mai importante subiecte din showbizul românesc.
Ediţia de astăzi a emisiunii La Măruţă îl va avea în platou pe Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, care va povesti întâmplări interesante din viaţa lui şi cum a reuşit să se integreze în societate având în vedere statura sa.

Chandra s-a născut pe 30 noiembrie 1939 în Nepal şi este cel mai scund om din istorie, măsurând doar 0.546 metri. A doborât recordul mondial deţinut de Gul Mohammed între anii 1957 şi 1997 şi a ajuns în atenţia media după ce un pădurar l-a remarcat în satul său, toţi membrii familiei sale având înălţimi normale.

A fost decorat cu titlul de cel mai scund adult din lume şi, ulterior, a fost înscris în Cartea recordurilor.

Tot săptămâna aceasta, Mihai Chiţu va fi prezent în platoul emisiunii pentru a discuta despre problemele sale conjugale, dar şi pentru a lămuri zvonurile apărute în presă despre divorţul de soţia sa.

Oameni care sunt recunoscuţi la nivel mondial, invitaţi cu greutate, surprize şi poveşti de viaţă extraordinare, toate vor fi prezente săptămâna aceasta La Măruţă, numai la PRO TV.


Totul e pe bune, La Măruţă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod