CES 2016: Sony lansează televizoarele BRAVIA 4K cu tehnologie HDR

Noile televizoare Sony 4K HDR oferă imagini spectaculoase și un design elegant
Calitate 4K cu tehnologie extinsă HDR
X-tended Dynamic Range™ PRO, pentru o luminozitate de trei ori mai mare1 cu ajutorul Slim Backlight Drive™
Un nou concept de design: „Slice of Living”

Sony duce standardul 4K HDR la un nou nivel prin lansarea noilor televizoare ce oferă un contrast mai puternic, culori mai vii și claritate 4K, dar și experiențe noi de entertainment cu sistemul de operare Android TV™.

HDR, un nou standard în strălucire
Suportul HDR este inclus într-un număr mare de modele BRAVIA 4K, Sony aliniindu-se astfel la diversitatea de conținut HDR disponibil prin serviciile online precum Amazon Video și Netflix, producători de film și broadcasteri.
Cu o paletă mai largă de nivele de luminozitate față de Standard Dynamic Range, conținutul filmat, procesat și distribuit în HDR se apropie de imaginile reale prin contrastul puternic și reproducerea spectaculoasă a culorilor. 

Noua serie BRAVIA XD93 oferă în premieră un sistem unic de iluminare de tip grilă-matrice, Slim Backlight Drive. În combinație cu X-tended Dynamic Range™ PRO se obține o gamă de iluminare de 3 ori mai mare decât a unui televizor standard. Aceasta tehnologie oferă un control mai precis al iluminării în fiecare zona specifică, oferind în același timp un profil subțire al carcasei de doar 11,8mm grosime în cel mai subțire punct.

Display-ul TRILUMINOS™ permite afișarea unei palete de culori superioare oricărui alt televizor.
Procesorul de imagine 4K X1 îmbunătățește claritatea, culorile și contrastul, aducând fiecărei scene intensitatea oferită de conținutul video 4K. 

Noul design „Slice of Living”
Noul concept de design sofisticat ”Slice of Living” se îmbină cu tendințele actuale de design interior. Formele geometrice clare captează esența stilului de viață modern, cu accente aurii și argintii, adăugând personalitate încăperii. 

Liniile subțiri și elegante ale modelului BRAVIA XD93 sunt accentuate de ecranul fără margini, acesta oferind și o nouă soluție de management al cablurilor și un suport unic de montare care permite poziționarea televizorului pe perete, la o distanță de doar 3,6 cm depărtare de acesta. 

BRAVIA SD85 creează o nouă experiență 4K, datorită curbării subtile a ecranului.
Acesta este cel mai subțire BRAVIA 4K cu ecran curbat de până acum. 

Mai multe opțiuni cu Android TV
Google Play permite explorarea unei game largi de aplicații și jocuri, iar Google Cast simplifică accesarea conținutului de pe smartphone direct pe TV.

Bara Content Bar se regăsește exclusiv pe modelele TV Sony și oferă acces intuitiv la conținut, într-un număr redus de pași. 

Comanda Voice Search oferă toate răspunsurile, inclusiv în limba română.  Prin apăsarea butonului Voice vei găsi filmele și programele preferate, sau îi poți „spune” televizorului BRAVIA să schimbe canalele TV sau input-ul. 

Gama de televizoare Sony BRAVIA 4K Ultra HD din 2016 va fi disponibilă în Europa din primăvara acestui an. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod