Jennifer Lopez, secretele siluetei perfecte la 46 de ani

Vedeta nu bea alcool sau cafea, îi place să doarmă 10 ore pe noapte, mănâncă varză şi are doi antrenori.

Deşi e mai aproape de pragul de 50 de ani decât de cel de 40, Jennifer Lopez continuă să arate extraordinar. Cu doi copii şi o carieră în continuă expansiune, cântăreaţa nu dă semne că are de gând să ia în seamă trecerea timpului, ba dimpotrivă - parcă ar avea cu cel puţin 10 ani mai puţin. Cum reuşeşte?

Evident, cu multă muncă şi cu câteva reguli "de aur" de la care nu se abate. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru publicaţia UsWeekly, că îi este foarte greu să se menţină în formă, dezvăluind, totodată, câteva dintre trucurile care o ajută să arate bine.

"Nu beau alcool, nici cafea şi nu fumez", a spus J Lo, de la bun început. "Astea chiar îţi strică tenul şi te îmbătrânesc", a explicat ea, adăugând de regulă consumă alimente verzi: "Mănânc multe legume, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli şi kale", a spus artista.

Cei doi copii pe care îi are cu fostul soţ Marc Anthony, Max şi Emme, în vârstă de şapte ani, se împacă bine cu legumele, mai ales că ea însăşi prepară mâncarea. "Îmi place să gătesc, fac multe chestii, îmi place să gătesc mâncare portoricană, pentru că am crescut cu ea", a declarat Jennifer.

Silueta ei nu se bazează însă doar pe un regim alimentar atent structurat, ci mai ales pe exerciţiile fizice.
Vedeta are doi antrenori personali, câte unul pe fiecare coastă a Americii. "Când sunt la New York, lucrez cu David Kirsch, este un antrenor uimitor. La Los Angeles lucrez cu Tracy Anderson. Îmi place balanţa pe care amândoi o conferă corpului meu. Au abordări diferite şi îmi place să pendulez între ele", a explicat ea.

Jennifer Lopez alocă mult timp şi bani tenului şi pielii. Prima ei grijă este să se ferească de soare. "Rareori stau la soare, dar dacă trebuie, folosesc cremă de protecţie.
Niciodată nu exagerez cu bronzatul, iar asta ajută la întreţinerea pielii."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod