Céline Dion: „Soţul meu vrea să moară în braţele mele“

Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate în Las Vegas, anul trecut, pentru a fi alături de soţul ei


"Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în braţele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele»"
, a continuat artista.

Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi.
După aceea, desigur. Dar nu încă
Celine Dion
În august 2014, Céline Dion a anunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale.

Soţul ei, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994.
Ei au împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani, notează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod