Celine Dion "Sensational"

Facebook Twitter Comenteaza
Celine Dion

Coty Cosmetics anunta lansarea pe piata a noului parfum de la Celine Dion: "Sensational". "Sensational reflecta femeia stapana pe propriul destin. Vreau sa ofer inspiratie femeilor de pretutindeni pentru ca ele sa isi traiasca visele si sa-si atinga adevaratul potential", declara artista.

Bernd Beetz de la CEO Coty Inc. a tinut sa declare urmatoarele: "Fiind printre primele staruri care a avut un parfum sub nume propriu, Celine Dion a jucat un rol foarte important in construirea atat de popularului segment de parfumuri cu nume de celebritati din industrie".

Lansarea acestui album coincide cu o noua etapa a carierei lui Celine Dion, Turneul Mondial care a inceput in februarie 2008 si care o va purta pe cinci continente pentru cele 160 de spectacole planificate.


""Sensational" aduce o atitudine cu totul noua portofoliului de parfumuri Celine Dion, care a generat mai mult de 500 milioane de dolari in vanzarile globale de la crearea sa, in 2002. Acest parfum este cea mai noua expresie a inspiratiei, fortei si increderii intruchipate intr-una dintre cele mai captivante cantarete ale lumii", afirma Steve Mormoris, Senior Vice President Global Marketing.

Celine a dorit ca prin intermediul parfumului "Sensational" sa incurajeze femeile sa-i urmeze exemplul, sa emane luminozitate, forta si incredere in viata si cariera lor.


Reusind sa umple scena cu puterea si magnetismul ei, Celine ofera inspiratie tuturor femeilor sa traiasca cu intensitate pe scena vietii.

Parfumul este o aroma florala, moderna, luminoasa creata de Maurice Roucel de la "Symrise". Sensational se deschide cu note radiante de para racoritoare, imbinate cu o delicioasa aroma de pruna si mar. Notele ademenitoare de fructe antreneaza ca prin minune simturile pe masura ce evolueaza intr-un amalgam dinamic de note florale: stralucitoarea mimoza introduce inima florala si se impleteste cu ametitoarea iasomie, luminoasa frezie si irisul.


Un parfum subtil de ambra bogata si mosc cald creeaza o armonie captivanta inspirata de esenta femeii sofisticate si increzatoare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod