Cel mai scund om din lume traieste in Nepal

de Ileana Voicu Ghinea, 16 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cel mai scund om din lume traieste in Nepal

Il cheama Khagendra Thapa Magar si masoara doar 55 cm, la cei 18 ani pe care o sa-i implineasca luna aceasta. El isi doreste sa apara in Cartea Recordurilor, ceea ce insemna ca trebuie sa-l detroneze pe chinezul He Pingping, care detine in acest moment titlul de "Cel mai scund om din lume", cu o inaltime de 73 cm.

Daca recordul lui va fi certificat de Cartea Recordurilor, nepalezul il va egala pe Gul Mohammed din New Dehli, care masura tot 55 cm, dar care a decedat in 1997.

Piticul declara ca este foarte fericit cu viata pe care o are si ca si-ar dori sa calatoreasca, sa castige faima mondiala si sa se casatoreasca cu o femeie de aceeasi statura ca si el. "I-am spus tatalui meu sa-mi gaseasca o sotie de statura mea. Acum tine numai de el sa gaseasca marimea potrivita. Mi-ar placea foarte tare sa am multi copii, insa nu m-am decis inca la numarul lor", a declarat Khagendra Thapa Magar, pentru Timesonline.co.uk.

"Cand s-a nascut, cantarea numai 600 de grame. Parca era un pui de gaina scos din gaoace", spune mama sa, recunoscand ca ii era rusine ca avea un bebelus atat de mic. Medicii cred ca micul Khagendra nu a crescut din cauza unei glande care nu functioneaza bine. Altfel, este sanatos, desi are si o intarziere in dezvoltarea mintala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 19 Oct 2009, 11:14
    asian :))

    tare faza :)))) =)) asa...deci...asiatic, nu asian

    0
    0

  • SIMONA pe 16 Oct 2009, 17:38
    NU E adevarat

    nu e cel mai mic om din lume .reordul il detine un asian de 60 cm la 21 ani.am vazut cu proprii mei ochi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod