Cea mai bună formaţie tribut ABBA va concerta pentru prima dată în România

Publicul român va avea ocazia să asculte pentru prima oară live piesele care au făcut din ABBA cea mai bună formaţie pop din lume în anii ’70-’80.
ABBA Tribute Band REVIVAL, votată în unanimitate de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie tribut Abba din Marea Britanie va cânta pentru prima dată în România, la Hard Rock Cafe, în data 1 aprilie 2016, de la orele 22:30.

Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes răsunător atât în Marea Bitanie cât şi în restul lumii, uimind publicul european dar şi pe cel din Orientul Mijlociu.

Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) şi Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună.
Lisa declara: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanţă din fiecare vers şi refren sunt înrădăcinate în subconştientul audienţei şi nu avem voie să greşim. Este cea mai bună metodă de a ne aduna forţele ca să realizăm un spectacol măreţ.”

REVIVAL™ îşi poartă publicul într-o călătorie muzicală în acele zile ale genului pop în care ABBA făcea legea pe ringul de dans! Membrii formaţiei promit că toată lumea, chiar şi cel mai mare spărgător de petreceri, va dansa cât ai clipi din ochi.

Publicul român va avea ocazia să asculte pentru prima oară live piesele care au făcut din ABBA cea mai bună formaţie pop din lume în anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” şi multe altele.

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:
VIP: loc în faţa  scenei şi poză cu formaţia - 150 lei
Categoria 1: loc în faţa  scenei- 90 lei
Categoria 2: loc la masă - 70 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, iabilet.ro, www.eventim.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi la Hard Rock Café.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod