Prima lecție de înot a fiicei lui Mark Zuckerberg

Creatorul reţelei de socializare a postat o fotografie de la prima lecție de înot a fiicei sale. Imaginea emoţionantă a primit două milioane de like-uri și share-uri în numai câteva ore.

"Max, la prima sa oră înot. Îi place teribil", a scris Zuckerberg lângă fotografia în care este surprins în timp ce o ajută să plutească pe micuța de numai două luni, îmbrăcată într-un costum de baie în dungi, ornat cu o voluminoasă floare roșie, relatează Agerpres.

Nu este prima dată când miliardarul le împărtășește fanilor săi o parte din bucuria de a fi tată. În decembrie, fondatorul Facebook a dovedit că este un adevărat fan al seriei Star Wars, iar pentru a marca lansarea celui de-al şaptelea film a publicat pe contul său o fotografie cu fiica sa Max îmbrăcată în cavaler Jedi.

În fotografie, Maxima, care s-a născut la începutul acestei luni,  poartă o pelerină de Jedi, iar lângă ea se află o sabie cu laser  şi trei păpuşi cu Chewbacca, Darth Vader şi BB-8.

Mesajul publicat de Zuckerberg lângă poză a fost "The force is strong with this one", una dintre replicile celebre din Star Wars. Postarea a primit peste 2,3 milioane de like-uri în câteva ore, relatează Mediafax.

Mark Zuckerberg a devenit tată la începutul lunii decembrie, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max, iar miliardarul și-a luat un concediu de două luni pentru a avea grijă de copilul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod