Caudalie a lansat trei noi produse ale colecţiei Divine

Ca urmare a succesului înregistrat de Divine Oil în 2012, Caudalie lansează trei noi produse ale colecţiei, care au ca trăsătură distinctivă notele consacrate, devenite cult, de grapefruit, trandafir bulgăresc şi marocan, piper roz, vanilie, cedru de Virginia şi mosc alb.

Divine legs oferă un bronz natural, personalizat, fără expunere la soare şi fără autobronzant. Se adaptează perfect oricărei nuanţe de piele şi se usucă într-o clipă. Se aplică pe picioare, pe pielea curată şi uscată, şi se lasă să se usuce timp de 60 de secunde.
Se îndepărtează cu uşurinţă cu apă. Conţine 93% ingrediente naturale.

Scrub Divine oferă exfoliere delicată. Conţine patru uleiuri vegetale excepţionale – ulei din sâmburi de struguri, ulei de argan, hibiscus şi susan – într-o bază de zahăr brun, care exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, în timp ce o hidratează.

Lumânarea Divine are un parfum floral, lemnos, se deschide cu note de grapefruit şi frunze de violetă. Floarea de portocal şi trandafirul se îmbină perfect cu iasomia însorită.
La final, o mireasmă învăluitoare de lemn de cedru şi vanilie se întrepătrunde cu note delicate de mosc alb. Produsul nu este disponibil în România.

Divine Oil este un ulei uscat care hidratează, hrăneşte şi îmbunătăţeşte aspectul tenului, corpului şi părului, datorită formulei sale unice realizate dintr-un amestec excepţional de uleiuri (de struguri, de argan, hibiscus şi susan), combinat cu polifenolii anti-oxidanţi patentaţi Caudalie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod